返回列表 回復 發帖
86686# gracechanstuart  

點我燈!
咁我一定要出嚟招呼下Grace妹妹你啦!
perfectman 發表於 2018-10-20 03:03 PM

完美俠 好耐之前已經係呢度主人家啦,入嚟唔叫人,KK 會鬧嘎!!!

簽名被屏蔽
hi~大家好~这里的人有多不正常啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
86701# gracechanstuart  

KK?連拋西瓜都搵唔到佢喇
perfectman 發表於 2018-10-20 07:43 PM
個西瓜比佢食咗遮
條骨都無佐lu
西蘭花,豆類,蘋果都話防癌,不過依家啲人好似好容易就生癌,上個月有親戚胃癌走咗,剛剛又有親戚胰臟癌走咗,都係唔煙唔酒,正常生活,有運動嘅人,所以人生無常,活在當下啦! ...
perfectman 發表於 2018-10-20 03:00 PM
的確系,以前覺得呢個病普通人點會有架
原來近幾年,身邊的朋友,親戚不斷有驗到話呢種果種嘅哦
到底系咪因為科學太發達驗到出來,還是生態環境造成大家容易沾上細菌呢
條骨都無佐lu
hi~大家好~这里的人有多不正常啊?
dicksonkhan 發表於 2018-10-20 08:49 PM
個個都不務正業,你話多不正常呢?
條骨都無佐lu
個個都不務正業,你話多不正常呢?
lhy92725 發表於 2018-10-20 09:36 PM
还真以为这里是疯的,傻的人~哈哈哈~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
想要幾瘋幾傻都得嘅
條骨都無佐lu
86686# gracechanstuart  

點我燈!
咁我一定要出嚟招呼下Grace妹妹你啦!
perfectman 發表於 2018-10-20 03:03 PM
喂老細,你幫我買的六合彩真系帶比我好運呀
中咗之後,我之前比人呃嘅錢都可以拿得返啦
幾時返香港再買啊
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
做民宿,慢節湊就啱啦
錢系搵唔曬嘅
當自己度假其實都幾好
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
甘做生意就梗系要本架啦
可以冚到有微利已经好好架啦
要守下嘅
條骨都無佐lu
真系架?我又真系無聽過哦
我知道西蘭花有呢個功效
lhy92725 發表於 2018-10-19 10:32 PM
问神,神讲的
  4461大哥 好!! 現在都非常注意飲食了!!!

為了少買 經加工 食品,更購買多個廚房煮食工具,連香腸肉丸等都自己製作啦!!!
  ...
gracechanstuart 發表於 2018-10-20 03:30 PM
您真厉害