返回列表 回復 發帖
版主你PO的LINK我沒法進到去  請問要去那裡打寶為社麼打來打去都打不了好東西 還有師徒那個要如可用 我玩到14轉還是夢查查
要超過我一點都不難 你肯打就一定過 好像a9761兄咁 應該今個星期都可能升第一......加油!

版主舊貼LINK好多都係舊版面貼既LINK 而家應該用不上
有問題直接PM版主問

CU^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

要超過我一點都不難 你肯打就一定過 好像a9761兄咁 應該今個星期都可能升第一......加油!

版主舊貼LINK好多都係舊版面貼既LINK 而家應該用不上
有問題直接PM版主問

CU^^ ...
Q版皮利斯 發表於 2009-7-5 01:12 AM
你,a9761和furniture的級數都差唔多啊
版主你PO的LINK我沒法進到去  請問要去那裡打寶為社麼打來打去都打不了好東西 還有師徒那個要如可用 我玩到14轉還是夢查查
liz9385 發表於 2009-7-4 09:58 PM
其實版主你PO的LINK我都入唔到嫁
我在一年前在第二個網站玩這個遊戲,當時中係排第一名,點知在一個月後返去看一看,我就變到第五名了,果陣12轉226級
所以我對這個遊戲已經好熟了
在這個網站應該好快
在這個網站應該好快
Tommy0531 發表於 2009-7-5 06:51 AM
至幣系個地圖一直都無更新呢,去到後期你就知辛苦~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
買15培經驗卡是不是要有TVB幣才能買??? 要用寵物幣換TVB幣??? 點樣才有錢買 錢用得好快 買2張8培經驗卷就破產了.....現在15轉用8培經驗卷好像螞蟻那樣好慢 所以想換15培的 請高手給點見以 謝謝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

a9761 發表於 2009-7-8 01:26
岩岩上來就見你咁快升上第一 恭喜晒!!!^^

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

岩岩上來就見你咁快升上第一 恭喜晒!!!^^

Q版皮利斯 發表於 2009-7-8 09:50 AM
you don't play this game anymore la~??good for you~i stop playing as well~

7/13-7/17