返回列表 回復 發帖
  各位 Grace 360 老友記 早午晚好好好!! 遲來既中秋節道賀紅包派發啦!!!

Grace 雜務纏身,依嘎先派中秋紅包,各位請原諒呀!!!  http:// ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-12 10:49 AM
多謝grace姐中秋節紅包

各位 Grace 360 老友記 早午晚好好好!!

Grace 搬左嚟水區唔夠5分鐘就俾大家發現啦!!非常感激大家的鼓勵、厚愛及支持!!!

凡在Grace喬遷後48小時有到訪者,另發一個喬遷之喜小紅包,聊表心意!!!

以下係各位在Grace喬遷後48小時回帖列表,喬遷小紅包每位38888888!!!

支持Grace姐☆★Grace 360° 分享天地!!★☆ 搬新屋!!!
ctm082014 發表於 2017-10-8 10:18 AM
grace晚上好. 我頭先就係起唱作區嗰度揾黎揾去都唔見到妳個360分享天地, 原來搬咗黎我地個大家庭. 吹水區歡迎妳既加入!
pknoface 發表於 2017-10-8 11:05 AM
恭喜grace 搬新屋

free2penny 發表於 2017-10-8 12:28 PM
grace姐發生咩事啊
lhy92725 發表於 2017-10-8 02:03 PM
Grace 搬左來呢度

Morning
CC517 發表於 2017-10-8 03:23 PM

水區風水比唱作區好.歡迎搬家!

Pedestrian_A 發表於 2017-10-8 03:31 PM

歡迎Grace版 !
這邊也差不多等你接棒了 我第一個推薦支持你﹗
BeiDouChef 發表於 2017-10-8 04:22 PM
Grace姐,你好
NUMBER(N)INE 發表於 2017-10-8 09:26 PM
Grace姐good evening...........
底衫五粒鈕 發表於 2017-10-8 09:30 PM
恭喜搬新屋
yxx01 發表於 2017-10-9 09:31 AM
分享 《假面騎士BUILD》 的主题曲
http://www.bilibili.com/video/av14906895/?from=search&seid=3341974815363392521
4461 發表於 2017-10-9 10:19 AM
Grace 姐 多谢遊戲奨金
是非成敗轉頭空,慣看秋月春風,青山依舊在,幾度夕陽紅.
不用介懷,水區歡迎妳.
ob51330 發表於 2017-10-9 11:41 AM
恭賀grace姐喬遷之喜

mnb1123 發表於 2017-10-9 12:03 PM

Lovely ~ Grace ~ Hello ~ 3722224

Such a long time did not drop by this section 3722225
(I guess since lemon lemon sweet .......)

share article from ~ someone
如果你喜欢一件事, 不要让环境影响你; 如 ...
fls125 發表於 2017-10-9 01:54 PM

以下為轉帳紀錄!!!

時間支出收入操作
ctm0820141 秒前TVB 38888888 元積分轉出
pknoface4 秒前TVB 38888888 元積分轉出
free2penny6 秒前TVB 38888888 元積分轉出
lhy927259 秒前TVB 38888888 元積分轉出
CC51711 秒前TVB 38888888 元積分轉出
Pedestrian_A13 秒前TVB 38888888 元積分轉出
BeiDouChef15 秒前TVB 38888888 元積分轉出
NUMBER(N)INE17 秒前TVB 38888888 元積分轉出
底衫五粒鈕19 秒前TVB 38888888 元積分轉出
yxx0121 秒前TVB 38888888 元積分轉出
446123 秒前TVB 38888888 元積分轉出
ob5133025 秒前TVB 38888888 元積分轉出
mnb112328 秒前TVB 38888888 元積分轉出
fls12530 秒前TVB 38888888 元積分轉出

如有遺漏請 PM Grace!!!

請各位繼續多多指教!!!

多謝各位支持!!!

長大了 ?1292867639
BeiDouChef 發表於 2017-10-11 10:49 PM
yo大廚午安好每天早上都長大

各位 360°老友記 早午晚好好好!!  

派完呢度大小紅包,跟住要計貿發局中秋帖帖有獎,同9月份糧餉,大家要預D位俾我派獎至得啦!!!

特別係大廚呀,如果我派帖帖有獎先,就要倒TVB元落系統鹹水海啦!!!

Grace 搬左嚟水區唔夠5分鐘就俾大家發現啦!!非常感激大家的鼓勵、厚愛及支持!!!

凡在Grace喬 ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-12 01:39 PM
yo又有紅包,多謝grace姐喬遷之喜大紅包
  各位 360°老友記 早午晚好好好!!  
派完呢度大小紅包,跟住要計貿發局中秋帖帖有獎,同9月份糧餉,大家要預D位俾我派獎至得啦!!!

特 ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-12 01:45 PM
辛苦晒grace姐,grace姐晚安
很老
Pedestrian_A 發表於 2017-10-11 01:24 PM
大個仔嗎
多謝grace姐中秋節紅包
多謝grace姐喬遷之喜大紅包
grace
  各位 Grace 360 老友記 早午晚好好好!! 遲來既中秋節道賀紅包派發啦!!!

Grace 雜務纏身,依嘎先派中秋紅包,各位請原諒呀!!!  http:// ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-12 10:49 AM
thank you for the $$ and hope you enjoy my 八月十五show one more time. haha

凡在Grace喬 ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-12 01:39 PM
thank you for the $$.
大個仔嗎
free2penny 發表於 2017-10-12 02:18 PM
放學icu蔥蔥
多謝grace姐喬遷之喜大紅包

-------管理線------

------論壇暫時不能顯示的帖------
**Grace 呢個帖每到新一頁,頭3個帖都冇法顯示,到第4個就會顯示返前面3個帖啦!!**

-------管理線------

------論壇暫時不能顯示的帖------
**Grace 呢個帖每到新一頁,頭3個帖都冇法顯示,到第4個就會顯示返前面3個帖啦!!**