返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色tvb now,tvbnow,bttvb% J" D" F* k! P# v
ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
' w# b5 Z6 `9 O" m6 ]7 ?tvb now,tvbnow,bttvb/ b, A+ C  h+ K
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
3 W4 }1 ^0 \9 mwww.tvboxnow.com咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
5 O/ q2 }0 \3 Y" u: Jwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 E  T9 U" ], t3 m* w3 y
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
3 H! X' S. O: p3 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"公仔箱論壇+ d# d1 A9 v1 G: h3 U/ D1 ~$ ^
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
6 ~0 R' x+ r$ Y6 `+ b4 s* o公仔箱論壇ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
www.tvboxnow.com& ~: J3 @5 `& ~( d  _8 v# ?
yupe...
1 n0 _9 H$ b) W; z; I. T" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zzzZ ... 仲读紧.....
  n; `. b7 k$ d
yupe...
3 q% w# b1 ]8 a1 B  G* q9 d6 l2 GzzzZ ... 仲读紧.....
2 K; C. K3 p, g' T" c, f$ u' {1 [( ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?公仔箱論壇3 p4 L! j/ x3 J) e8 ?
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
公仔箱論壇" g7 s1 U3 o# Q% e* Y, A

, s- B4 ^6 m! C8 M4 M$ N. cwww.tvboxnow.comUTAR ~ kampar branch
3 P. [- P; c0 L4 A4 ~) ~# itvb now,tvbnow,bttvb本身系kL人  =]
好令女呀…
" \' i# N) ?. Y4 C2 m! h9 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈!!
www.tvboxnow.com& X. y) U9 ^( m5 A' [& e
# b6 N9 y3 z9 ~% S- C+ ^, Q) N: Z
UTAR ~ kampar branch tvb now,tvbnow,bttvb" A. q& e3 O- E
本身系kL人  =]
. b- ]$ Q5 z% x7 w8 o# a: Fhowgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
' y8 P: F. L$ nckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
2 O1 n% i& O* cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系呀 =]www.tvboxnow.com1 q( v; v2 {2 D  ]3 C2 f
得kampar 有offer 我呢个 course....
* R& S, u4 k! Z' O) hbanking and finance .... www.tvboxnow.com- C- E( |8 D% g" l2 G* E
听日有测验.... zzZ ...
. n3 V* F! r( H# J系呀 =]
/ c; I; J8 E+ v( R& y7 Z, f: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得kampar 有offer 我呢个 course....公仔箱論壇. u, {( {( q& W$ f/ C. a( {. V2 P  C
banking and finance .... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 D4 |) T; `; H: |; U
听日有测验.... zzZ ...: ?' C" K* C; Y4 Q
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
- j" ~/ i& R! q0 |1 xtvb now,tvbnow,bttvbNice to meet a Malaysia fren too , hehe