標題: [戀愛自白] 我老婆................. [打印本頁]

作者: barroswong    時間: 2011-1-24 08:55 PM     標題: 我老婆.................

我老婆同我講話暗戀另外一個男人,但唔想離婚,我應該点辦?
作者: angie.lam    時間: 2011-1-31 12:15 AM

找婚姻專業人士給意見會比較好吧!这是會影響你,她,你們一個家的決定。
作者: finkcc    時間: 2011-2-25 02:22 PM

女人變心沒法救的,你心中也永遠有根刺....... 她不想離婚只是自私的決定,以免自己两边不到岸罷了.
作者: shwong25    時間: 2011-2-26 12:43 PM

咁就要睇你幾愛佢,正選變後備,你等唔等。要走始終都會走,同你講得,心照啦。幾愛都好,放手啦。記住唔好心軟比佢分身家,因為離婚如果佢唔結婚,你要養佢一世。如果佢覺得你係最好,離完都可以再結,到時主動權在你手,如你到時接受佢,我好相信唔會再有同樣事情再發生。所以現在最好就是離婚。
作者: wongsenghoe    時間: 2011-4-2 10:46 PM

haizzz...你应该反省下咯...点解他会这样做咯 =(
作者: island1221    時間: 2011-4-14 02:35 PM

我都試過同女朋友一齊但佢愛我又一樣愛另一個..
9 B9 M; b. ]+ S: Stvb now,tvbnow,bttvb建議離婚..不忠既女人係男人最大既恥辱..
- V4 u4 ?  e1 e; gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過要睇你自己個心點諗..公仔箱論壇9 ^2 o/ n+ u' Y3 l* Z
我自己就冇揀分開..
作者: 基少2    時間: 2011-4-14 02:42 PM

女人變心沒法救的,你心中也永遠有根刺....... 她不想離婚只是自私的決定,以免自己两边不到岸罷了
作者: kwoklaiyung    時間: 2011-10-4 01:51 AM

......
作者: nikkikei    時間: 2011-10-7 12:59 AM

不論男或女變心就是變心,這已經是事實了
/ Z# H+ _+ t8 ~* c3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但這是你的家事,外人不便幫你作這些決定吧
作者: d232467013    時間: 2011-10-7 05:08 AM

宁教人打仔莫教人分妻,多说无益!应该沟通下,点解会咁
作者: BobbyOng    時間: 2011-10-28 03:59 AM

宁教人打仔莫教人分妻,多说无益!应该沟通下,点解会咁

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0