標題: 好大漏洞啊,大家唔覺咩?系海灘邊等法拉竟然系部車有幾個人嘅情況下呼叫天華!? [打印本頁]

作者: raceonline    時間: 2011-8-30 12:11 AM     標題: 好大漏洞啊,大家唔覺咩?系海灘邊等法拉竟然系部車有幾個人嘅情況下呼叫天華!?

好大漏洞啊,大家唔覺咩?系海灘邊等法拉竟然系部車有幾個人嘅情況下呼叫天華!?又話話任務只有三個人知,佢咁講一講,部車上果幾個就知道曬啦~
作者: kentralee    時間: 2011-8-30 01:12 AM

穿崩是拍攝時出錯就算了啦.公仔箱論壇( L4 M8 l) y- j: O# \* A- i
論劇情, 辣薑應該見到法拉救Laughing就真.
作者: catgtb    時間: 2011-8-30 05:09 AM

辣薑就快玩完: [/ y: U: `9 h% r- A/ g1 n5 z% e
所以这个问题不是问题
作者: kensal    時間: 2011-8-30 05:55 AM

just drama
作者: 38219998    時間: 2011-8-30 03:57 PM

做戏嗟,算啦。
作者: pilate    時間: 2011-8-30 05:44 PM

非也, 可能是想表達"戀愛大過天", 歌頌"為仔死為仔亡", 同胞見怪不怪, 9 k, r8 \9 `5 O2 h- d
有不少差人都巡邏時拍拖, 江湖人物x亨的女人以前都是差婆, 反映現實就真。
作者: AVA-GOOD    時間: 2011-8-30 06:20 PM

作者: a1166153    時間: 2011-8-30 07:37 PM

唔算太大既問題啦,隻眼開隻眼閉吧!
作者: lzd321    時間: 2011-8-31 03:27 AM

第几集啊??
作者: leungsinman    時間: 2011-9-1 10:45 PM

佢叫天華,d人聽唔明嫁嘛,要叫laughing佢哋先會知嫁嘛
作者: pinkpink23    時間: 2011-9-2 12:10 AM

没有穿煲,因为他们呼叫laughing是因为知道他(laughing)当过差人,所以那些人知道他是laughing,就算是黑社会,差人和医院也要救人的(他们是因为接到call说某某地方有人受伤了,所以就要去救)
作者: ovelnick    時間: 2011-9-2 12:29 AM

只系一部戏啫
作者: vuman    時間: 2011-9-2 12:44 AM

同意pinkpink23嘅讲法~
作者: catmimi0405    時間: 2011-9-2 11:03 AM

呢套戲愈睇愈麻麻

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0