標題: 高家大,二小姐演技不錯。。。 [打印本頁]

作者: SweetLemon    時間: 2011-12-23 04:03 PM     標題: 高家大,二小姐演技不錯。。。

高家大小姐高爾喬(姚子羚飾)和二小姐高爾雅(龔嘉欣飾)
$ P, ?2 D: |0 V/ h" H5 B4 ~: o演得幾好。。。。
. F% k. h! n! @6 L) h公仔箱論壇

作者: anitach    時間: 2011-12-23 05:47 PM

姚子羚 and 龔嘉欣, they are fine.
3 J$ y( j8 v7 Hwww.tvboxnow.commaybe take time to~
$ v8 H9 Q  k1 ~/ Xtvb now,tvbnow,bttvbfor the whole, it's great~
作者: 自求我道    時間: 2011-12-23 05:49 PM

我也認為她們演得幾好, 有潛質!!!
作者: zzleezz    時間: 2011-12-23 11:56 PM

死火...我覺得姚子羚越睇越似少女時代的太妍~
作者: akelefe    時間: 2011-12-24 01:06 AM

姚子羚我都覺得唔錯,龔嘉欣就普普通通啦。
作者: thomaskho    時間: 2011-12-24 04:33 AM

姚子羚, she is good.
作者: winstonlove    時間: 2011-12-24 04:44 AM

兩個都拍得好靚
作者: wewewebweb    時間: 2011-12-24 01:08 PM

龔嘉欣嬌美可人, 演活刁蠻千金, 可愛..............
作者: pilate    時間: 2011-12-24 01:55 PM

姚子羚是當年四葉草扮四眼妹扮醜女, 但如今其他的女角已不知所踪,真是有一定實力。
作者: Jollyshandy2000    時間: 2011-12-24 08:56 PM

姚子羚 is not bad wor....
作者: calbee33    時間: 2011-12-24 09:24 PM

其實添哥0既劇不嬲選角都好好^^
作者: dwidwi88    時間: 2011-12-25 06:15 AM

兩個都拍得好
作者: SweetLemon    時間: 2011-12-25 08:47 AM

高爾喬(姚子羚飾) 心內戲做得好好。。。。
作者: tontsang2012    時間: 2011-12-25 09:12 AM

姚子羚.........很靚女
作者: chaos_chan    時間: 2011-12-27 07:20 AM

不錯不錯
作者: syrinx    時間: 2011-12-27 09:58 AM

姚子羚我都覺得唔錯,龔嘉欣就普普通通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b& O/ t3 v' R7 E2 M3 E
akelefe 發表於 2011-12-24 01:06 AM
/ n5 |/ m8 F1 ~. ~
完全贊同, 而且龔嘉欣D戲路好似從來都未变過!!!
作者: thomsonng    時間: 2011-12-27 12:09 PM

yes, not bad. and then the elder one is better than the young one ah.
作者: s0124022    時間: 2011-12-27 12:39 PM

幾好幾好~~~~~~~~~~~~~
作者: rae0724    時間: 2011-12-27 12:57 PM

姚子羚有进步啊~~希望他以后有多点剧
作者: goodboy88992698    時間: 2011-12-28 12:36 AM

i thinkg soo
作者: ancient90    時間: 2011-12-28 02:10 AM

姚子羚,都挨了这么多年
作者: 天神村小吉    時間: 2011-12-28 02:10 AM

姚子羚都好唔錯,龔嘉欣就拍咗咁多套戲,就係呢套拍得最好,唔知關唔關導演、監制事呢?
作者: Kid1412    時間: 2011-12-28 02:17 AM

我喜欢姚子羚。。 不怎么喜欢龔嘉欣 - - tvb now,tvbnow,bttvb' S1 w( E2 q* Q+ I- U- _
看起来不怎么顺眼的关系吧。。
作者: king100    時間: 2011-12-28 06:46 AM

Yes , 姚子羚 is doing good
作者: tonytxx    時間: 2011-12-28 10:37 AM

喺咯
作者: keepwvi    時間: 2011-12-28 10:46 AM

我認為她們演得幾好, 几好几好
作者: mutekitennou    時間: 2011-12-28 10:03 PM

姚子羚有得發揮!兩做型都好靚!
作者: simonbsnow    時間: 2011-12-28 10:22 PM

其實姚子羚响五年前添哥套強劇《鐵血保镖》已經喺第一女主角,拍埋馬仔仲好襯,可惜最後都上唔到位,可能個樣唔夠索?4 Z: k" ?! S" a( C& J- H1 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ]9 W) o2 O. s& ~: k
另外當年第一代四葉女發展得最成功應該喺唐詩詠,然後至到姚子羚,其他黃婉佩Race(2R)、戴夢夢响樂壇都紅唔起嚟。
作者: pui324    時間: 2011-12-30 02:50 AM

不錯不錯
作者: Alanchanal    時間: 2011-12-30 10:16 AM

Not bad all all, I agree with you.
作者: pinkpink23    時間: 2011-12-30 11:36 AM     標題: RE: 高家大,二小姐演技不錯。。。

姚子羚是當年四葉草扮四眼妹扮醜女, 但如今其他的女角已不知所踪,真是有一定實力。tvb now,tvbnow,bttvb( m7 A: ]: g& M( K  z
pilate 發表於 2011-12-24 01:55 PM
: q: V3 {7 @4 E) O+ ~www.tvboxnow.com有啊,还有唐诗咏还在演戏啊,真相,紫禁惊雷......
作者: hugon987    時間: 2012-1-1 02:11 PM

姚子羚我都覺得唔錯,龔嘉欣就普普通通啦。
作者: sellyting    時間: 2012-1-1 02:18 PM

姚子羚做到很不错。。比起以前很大进步。,,' @0 D, [* j- D3 L
我还蛮讨厌二小姐高爾雅(龔嘉欣)演的还蛮令人讨厌的角色。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c6 W( e" x0 r, Q7 ?  h
到最后自甘堕落。。。唉
作者: ^^1197    時間: 2012-1-1 03:50 PM

yes!agree...
作者: kdckcc1318    時間: 2012-1-1 03:58 PM

作者: poyi6663    時間: 2012-1-1 09:20 PM

我覺得姚子羚還可以
) M2 R, E0 n7 W龔嘉欣就真係好一般
作者: amazonite    時間: 2012-1-2 06:05 AM

姚子羚的戲比較好
作者: SweetLemon    時間: 2012-1-2 11:06 AM

姚子羚 做 唐糖 會好d。。。。
作者: jiba111    時間: 2012-6-5 06:54 PM

姚子羚,龔嘉欣 都是新人吧,期待更多的好作品
作者: waiw    時間: 2012-6-7 08:14 PM

我也認為她們演得幾好, 有潛質!!!
作者: tszlung72    時間: 2012-6-22 10:32 AM

姚子羚

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0