標題: [問題] 周身骨痛點算好呀! [打印本頁]

作者: kay9864    時間: 2012-2-10 05:08 PM     標題: 周身骨痛點算好呀!

唔知係咪返工成日坐,搞到周身骨痛,食咩好?
作者: baby0612    時間: 2012-2-13 03:23 PM

作者: wkycheng    時間: 2012-2-13 05:17 PM

我都經常有這個問題,我每次都係服食兩粒「特效X理痛」,一會兒就沒事喔,你可試試看是否有效啦!
作者: 1388hong    時間: 2012-2-14 03:55 AM

做下伸展運動
作者: tsuilingt    時間: 2012-2-14 11:39 AM

刮下沙,好有效!, i' @8 f) k6 o: u9 p
我都係成日坐喺office
+ g  t& c. S" ?7 ^- t: A( Q, @得閒刮下沙好有幫助
作者: kay9864    時間: 2012-2-14 12:46 PM

刮下沙,好有效!tvb now,tvbnow,bttvb4 a0 I. E( D% ?
我都係成日坐喺office
3 ^7 s4 u9 A+ i得閒刮下沙好有幫助www.tvboxnow.com% i' h0 |( \9 s$ Z2 o
tsuilingt 發表於 2012-2-14 11:39 AM
. k$ e& ~  Z- E6 H; \+ `9 B3 P
. R3 p6 S# z+ a  {' O. T9 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。刮過一次,痛到呀媽都唔認得!!
作者: baby0612    時間: 2012-2-20 08:47 PM

作者: kay9864    時間: 2012-2-22 08:32 PM

7# baby0612 tvb now,tvbnow,bttvb6 ?# A+ i- g8 ]' |9 a7 R
tvb now,tvbnow,bttvb; j1 z" I3 f- f3 y4 I
堅唔堅架,我唔想花了一筆之後原來係冇用既...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0