標題: [疑難求助] 男友最希望收到女友什么生日礼物? [打印本頁]

作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 02:54 PM     標題: 男友最希望收到女友什么生日礼物?

男友的生日要到了,请问各位~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: t- w: Q5 `5 `: ^' H
男友希望收到什么礼物?
4 ^: }+ o# p7 R/ Y" ywww.tvboxnow.com大家送过什么给男友吗?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I3 E" E9 n% r# d1 |) q8 |
请各位帮帮忙~
作者: DDTBomitta    時間: 2012-8-31 02:58 PM

男人很容易滿足的
9 v! `% J* Q. [% j/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( n3 A% U# H$ Z$ s/ k& }; ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。綁一個大蝴蝶結在自己身上TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, N& ?9 v9 Z8 D8 t5 r+ @! o
其他什麼都不要穿
. e( P  h/ O; a公仔箱論壇手裡拿著他最愛的啤酒www.tvboxnow.com5 k0 t; G0 `+ x# X) ~3 U: [7 O* [

* D1 s: a2 i- K  jwww.tvboxnow.com''生日快樂''
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 03:05 PM

男人很容易滿足的www.tvboxnow.com7 t! f. I* |% R" T

, ^& ^; e1 i6 S; T綁一個大蝴蝶結在自己身上TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% A/ l2 Z) g% |6 ~: S$ k
其他什麼都不要穿
% K2 R, j5 `5 O) K) O! R4 _+ ?tvb now,tvbnow,bttvb手裡拿著他最愛的啤酒公仔箱論壇9 l% @. p- V  q+ i; s; z

( k& O8 `+ B' Xtvb now,tvbnow,bttvb''生日快樂''% H. p4 @& d/ J2 e8 C3 i6 J
DDTBomitta 發表於 2012-8-31 02:58 PM
0 l9 o! m: T$ ~9 j" `$ o
; W% v2 T8 m, t3 G& k
那个以后才送。。
% e/ K  f; w' c# i) jtvb now,tvbnow,bttvb第一次送男友礼物~tvb now,tvbnow,bttvb! N. m$ E& J+ S) ]+ u* T  B6 P: r
他希望是实用的~tvb now,tvbnow,bttvb/ ^! X$ o# [9 k
。。。那该怎么办呢?
作者: friendbird    時間: 2012-8-31 03:35 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~
/ p  i' R: N+ O% |+ T! uwww.tvboxnow.com
; j: |: B1 W% i% ^( X' K公仔箱論壇留意吓佢近排留意緊D乜產品~tvb now,tvbnow,bttvb: h" L* h! V( d, A6 ^  e7 c
或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~www.tvboxnow.com3 u' R) j# Q; v; ?' l; N
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 04:55 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~公仔箱論壇$ Z2 d- w* |  k' P- q4 u2 \

( l5 R9 U# L; v+ f: `4 ~0 X( t% [tvb now,tvbnow,bttvb留意吓佢近排留意緊D乜產品~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 F8 U# v4 P' S- O, m
或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~
/ l, W( u) W9 X/ {www.tvboxnow.com或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~ ...www.tvboxnow.com8 E+ h* l+ \( p, L; G: ^7 ]
friendbird 發表於 2012-8-31 03:35 PM

4 g* v: x  u6 W- t; u) p# Etvb now,tvbnow,bttvb
8 ~  N) P  ~# y" v* Y公仔箱論壇那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
作者: GN2160659    時間: 2012-9-10 10:21 AM

最簡單 有錢就買部佢好想要既電話 無錢就買蛋糕囉~ [記得要親自送上]
作者: kaka.7715    時間: 2012-9-13 11:45 AM

講“生日快樂”陪佢食飯最實際啦!!!
作者: frh0514    時間: 2012-9-13 12:27 PM

我同男友刚刚开始的时候只需要我陪下他就可以~$ W4 m/ v3 K* h9 y# r5 _
而家我直接咩都唔送都是陪下他~
' Z5 M. |& i5 F. |/ @( P但是平时会好留意他需要咩~
% c5 |8 v% e/ e5 x/ ~3 M$ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有需要就提供下~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-13 01:20 PM

情侶之間生日禮物講心意,未必要系貴重金銀首飾,高級電子產品,有時小小禮物已經好開心,睇你自己擺咩心機落去。。。。你買了超貴嘅電子產品,唔啱佢口味,到了手,還是放埋一邊。。。變了電子垃圾。。。。
作者: 木人仔    時間: 2012-9-13 04:49 PM

男人禮物最簡單,你明的LOLTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v' D# F; Y0 V4 @) A, l
禮唔禮物睇佢小唔小氣,小氣就送份貴D既(同佢上次送比你既果份比較)tvb now,tvbnow,bttvb& l9 d! t0 g( B8 V; I
唔小氣就是但,就算你送舊唔等洗既,比佢佢都唔會話有D咩特別唔鍾意+ m- m$ x# w" K' i
個重點係你送的
作者: josethong    時間: 2012-9-13 11:20 PM

送你的处给他啦
作者: ertingryan    時間: 2012-9-15 02:20 AM

陪他就很不錯瞜
作者: KK_DH    時間: 2012-9-15 03:48 PM

+ m  K' K8 J$ O9 m( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 k) k- w5 N, o6 N. [! {
那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
# z) d0 p* ^1 c: p+ T. q( bkaya1228 發表於 2012-8-31 04:55 PM [img]http://thank[/img]
公仔箱論壇, B1 q" }( k7 ~( B4 z# L8 H
公仔箱論壇  M: M- Z$ D& S- W( D/ ^
打火機囖。。幾實用。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0