標題: 爭啲俾吳綺莉嚇親~! [打印本頁]

作者: shiaya    時間: 2012-9-27 02:07 AM     標題: 爭啲俾吳綺莉嚇親~!

5 V+ s' z: t  l% A' r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) P+ i5 e+ F: g3 R* X& m0 _

( l, Z& O3 [. E- `' k5 u% [公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w  Q7 e1 Y, X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y; R1 J( M9 s2 @3 t% }! P3 s: a
爭啲俾吳綺莉嚇親~!肥到連樣都變埋,真系嚇死人~!
作者: 最強是狼    時間: 2012-9-27 02:24 AM

哈哈, 比成龍養肥了
作者: springwill    時間: 2012-9-27 06:46 AM

開頭以為邊個,原來係佢
作者: qqlpp1989    時間: 2012-9-27 11:20 AM

一直谂唔起个名,而家睇到先知。。。。。。。。
作者: hkw1985327    時間: 2012-9-27 04:01 PM

巨好似肥左好多啊
作者: kee000    時間: 2012-9-27 05:03 PM

有分开的个人照片吗...
作者: darkiezz    時間: 2012-9-27 11:05 PM

其实也不会很喜欢她做戏~还是官恩娜比较美呵呵呵呵!
作者: kky3321    時間: 2012-9-28 12:15 AM

依家 的監製  真心 要給力啦,, 很多後生同 綠葉 都很給力,等著你們挖 他們出來演戲
* J$ C4 B  H9 j, l  p6 T
  I- f- J& S" j$ `  @, t
0 C. ]$ `0 N: Q* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好比 古明華  和 官恩娜, 官恩娜,我看有房出租時 就非常欣賞她,還有周柏豪演的那誰,
, H; n- }8 f8 W: itvb now,tvbnow,bttvbTVB 都不夠人用了,
, y% ^9 f* @6 C" qwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ C  F) o  r3 b5 U
監製們 要給力 請人 啊~~~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-28 04:01 AM

印象中,好似吴绮莉好少剧集吧。。。。。
作者: cassdy    時間: 2012-9-28 05:21 AM

区个人老咗甘多,系甘加啦~
作者: mandyy2k    時間: 2012-9-28 02:43 PM

作者: colourbeast    時間: 2012-9-28 03:02 PM

大的區別!
作者: 264373172    時間: 2012-9-28 03:18 PM

其實睇到D娛樂版都講佐佢D戲差到無朋友啦~
作者: lamchow8    時間: 2012-9-28 05:57 PM

的確幾嚇人
作者: mandyy2k    時間: 2012-9-29 08:47 AM

作者: SL3799    時間: 2012-9-29 11:01 AM

睇真 D 好多白頭髮,美人遲暮
作者: 屁屁zzz    時間: 2012-9-29 02:24 PM

師奶係甘加啦!!!
作者: mrfusion    時間: 2012-9-29 02:44 PM

so ugly,
作者: graph    時間: 2012-9-29 04:26 PM

佢而家直情係一個C9
作者: e14baba    時間: 2012-9-30 02:49 AM

佢真係好老,做C9角色ARM 晒,
作者: sinnamhoching    時間: 2012-9-30 09:46 AM

作者: mandyy2k    時間: 2012-9-30 04:16 PM

作者: sourdough    時間: 2012-10-1 05:20 AM

作者: mie7167    時間: 2012-10-1 11:55 AM

其实也不会很喜欢她做戏~还是官恩娜比较美呵呵呵呵!
* I, y# [$ f3 [/ V公仔箱論壇darkiezz 發表於 2012-9-27 11:05 PM
我也是棒ella場,其他唔靚嘅唔理
作者: Fossilclay    時間: 2012-10-1 01:28 PM

經歷多左
; r+ N3 m) ?. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。年紀大左
8 `5 Z+ N" m! O; _www.tvboxnow.com老左唔奇
作者: 443853443    時間: 2012-10-1 01:41 PM

好奇怪点解要搵佢黎演,搏话题吗?搵三嫂好过拉
作者: jay82314    時間: 2012-10-2 01:58 AM

呵呵,是啊
作者: andyng509    時間: 2012-10-2 04:45 PM

面无表情。。。一碌木
作者: tontsang2013    時間: 2012-10-2 05:31 PM

演技差..............念對白不自然
作者: 天月小傑    時間: 2012-10-2 06:28 PM

佢真係好老.麻麻地佢D戲
作者: catmimi0405    時間: 2012-10-3 01:57 AM

I think her face looks about the same but she does age a lot, she looks older than her actual age! And her acting is terrible too... Sigh...
作者: nickp    時間: 2012-10-5 01:23 AM

作者: aires    時間: 2012-10-5 03:07 AM

依家 的監製  真心 要給力啦,, 很多後生同 綠葉 都很給力,等著你們挖 他們出來演戲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a6 a; l! J: `! W' e* c

6 Y' T9 k2 a# _# Z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ G( K* _. |* M) K: G2 n
好比 古明華  和 官恩娜, 官恩娜,我看有房出租時 就非常欣賞她,還有周柏豪演的那誰,
6 E) A' u: I' K7 |5 u0 C' ]www.tvboxnow.comTVB 都不夠人用了,
. j7 G4 y0 `0 _. M公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb4 m8 }' `2 s' ?# M( w
監製們 要給力  ..., @0 L  N$ o2 J7 B5 A6 i/ H; J
kky3321 發表於 2012-9-28 12:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 j0 U4 n) [- b/ a: ^

8 \- p+ U0 g/ X/ |( p% Y( icant agree more~!
作者: bbnikki    時間: 2012-10-5 03:10 PM

真是幾嚇人
作者: wsh112_45    時間: 2012-10-5 03:23 PM

哈哈~~~~~的确好肥~~~~~~~~~~~
作者: hkers88    時間: 2012-10-6 01:48 PM

作者: chloe_0831    時間: 2012-10-9 12:18 AM

真係肥左好多.tvb now,tvbnow,bttvb& i4 x7 e3 r* G' l. t: E- [
湊女都湊肥左自己
作者: penanglang2012    時間: 2012-10-9 11:38 AM

成龙的分手费应该是很巨大下..~
作者: 10552114    時間: 2012-10-10 05:34 PM

返屋企收成龍家用,做勿出黎嚇人呀.
作者: kelvinmok311    時間: 2012-10-10 06:01 PM

年紀大生陳代謝慢呀嗎
作者: road333    時間: 2012-10-11 12:03 AM

yes! so ugly!
作者: road333    時間: 2012-10-11 12:04 AM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: leon0621    時間: 2012-10-12 10:26 PM

沒有評論...不過演戲麻麻的
作者: a278695734    時間: 2012-10-26 02:38 AM

到咗嗰個年紀,唔係發福就係變型,個個都會係噉嘎啦,有幾多個好似黎姿噉keep得噉好噶
作者: surrender168    時間: 2012-10-26 08:58 PM

But I thinks she looks better than before.
作者: vivihuang    時間: 2012-10-28 03:26 PM

面无表情
作者: masato77chun    時間: 2012-10-28 03:49 PM

真係幾肥下佢而家.......
作者: alex78963    時間: 2012-10-28 11:49 PM

作者: hksverige    時間: 2012-10-29 05:47 PM

係都要返黎香港獻世, 佢唔留响上海,每月十萬蚊家用成龍唔再比, 賣豪宅錢又蝕得七七八八, 人地老婆見到佢篤眼篤鼻, 的觀眾又比佢大嚇一餐, 真係損人不利已
作者: troyfoo    時間: 2012-10-31 03:44 AM

I think she better go for scary movies need to do nth but just to come out is scary enough!
/ E0 E' K$ f7 o) W, l5 k6 EOther than personal relationship I really can't find a reason to give her a chance to pop up at my TV screen mon-fri scare me and all the hong kong people!
作者: vanschoi    時間: 2012-11-1 01:05 PM

佢真係肥咗好多.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0