標題: [疑難求助] 啱啱開始拍拖但就分開4個月keep到嗎? [打印本頁]

作者: sangman    時間: 2012-10-29 12:47 AM     標題: 啱啱開始拍拖但就分開4個月keep到嗎?

我係男仔,大約一個月前識左個女仔,大家感覺都吾錯,一個月黎成日都Whatsapp,每個星期都抽時間見下,睇下戲,但個女仔要去外國4個月,係佢去之前我無表白,但我地拖左手行左好耐街,佢走果日仲抱在一起,輕輕咀左一啖,tvb now,tvbnow,bttvb" k, d7 k" H. [# O! F% J  X3 S" J3 }
其實咁算吾算默認左對方?4個月會吾會keep到呢?
作者: SONYHTC    時間: 2012-10-29 12:58 AM

呢個...真係一個好大的挑戰www.tvboxnow.com8 I, V. {2 P$ t2 |7 _
首先, 你地冇明確的肯定對方.........
: a* c) u% G- M% Xwww.tvboxnow.com再者, 四個月真係可以發生好多野.......
. z* f" t5 q3 b" a/ R0 z1 Dwww.tvboxnow.com如果你好肯定你的感覺的話, 呢四個月你要加油去爭取
作者: sangman    時間: 2012-10-29 09:28 AM

我之前都問過佢會吾會識到男仔or拖條鬼仔返黎,佢話吾會,佢吾係咁的人# @8 d" W3 Z; A2 s( m
我又話4個月咁耐我會掛著佢,佢話返黎會陪返夠本......www.tvboxnow.com7 E+ z/ }9 I, |' a$ E/ ~1 ?0 Y
但佢走左兩日都無咩消息....
作者: mcwt323    時間: 2012-10-29 11:37 AM

順其自然啦
作者: エスメ    時間: 2012-12-21 07:24 PM

都好兒戲下. 不過小心d啦.  感情是要打樁的

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0