標題: 《老表,你好野》Oh-Baby合唱團可上勁歌金曲獻技 [打印本頁]

作者: leekwoklam    時間: 2013-1-26 12:52 PM     標題: 《老表,你好野》Oh-Baby合唱團可上勁歌金曲獻技

《老表,你好野》內,芝晴、蔡芯、細細粒、聶小茜組成的歌唱組合《Oh-Baby》,不時隨劇情公仔箱論壇6 \. G* |, T: y% y) l
推展而有機會大展歌喉,雖然每次都只是三幾句罷了,但還是很動聽,我建議勁歌金曲和一些游2 J5 W! ^) @8 l6 `) |1 y
戲節目的監制快快安排他們上台表演,完完整整唱畢全首歌就好了。
% b4 S' D" P" z+ H8 t( O[attach]2015644[/attach]
) [/ I. b% {2 q5 |6 z- W$ S5 }
各位網友贊唔贊成?
作者: leekwoklam    時間: 2013-1-26 12:54 PM

因為王苑之和陳恩明都係唱家班嘛。
作者: 蠢人bb    時間: 2013-1-26 01:53 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: poporogue    時間: 2013-2-1 12:47 AM

這是搞笑組合!!!
作者: richiericardo80    時間: 2013-2-11 11:37 AM

我赞成。。 总算是戏里的其中一个高潮。。
作者: wong1012    時間: 2013-2-11 10:43 PM

攪吓無妨!
作者: wong1012    時間: 2013-2-11 10:43 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: serrurier    時間: 2013-2-13 12:43 AM

我稔應該都可以的,因為佢哋都唱得唔錯。開個先例都無所謂吖!
作者: mdboy888    時間: 2013-3-1 10:40 AM

我是第一次聽到王苑之的歌公仔箱論壇* g- L& A" i5 f$ m

& O4 N* K3 w5 i* H唱功有成為歌姬的本錢
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-1 03:40 PM

歌姬,呀,幾好,除鄧麗君還有那些歌手曾被冠以歌姬呢?
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-2 06:19 AM

佢地個個都係音樂人黎架嘛!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0