標題: 萬綺雯演易雪飛你來評評分 [打印本頁]

作者: leekwoklam    時間: 2013-1-28 04:50 PM     標題: 萬綺雯演易雪飛你來評評分

[attach]2019281[/attach]
: L# F2 B& T9 q! t蚊蚊在《老表,你好野!》內演愛心社工易雪飛,有很多人覺得她被其他配角搶鏡「鄧」佢唔抵。tvb now,tvbnow,bttvb2 Q0 l' ]& A  k4 ^+ J- t
但我覺得萬綺雯演得唔錯值七十幾分啦,不知網友給蚊蚊多少分呢?

作者: leekwoklam    時間: 2013-1-28 04:52 PM

七十幾分是中上成績,我知道她下一部劇會更好。
作者: cookie991500    時間: 2013-1-28 06:14 PM

贊成2 _7 h* d. V" C( |
這樣才有進步的空間
作者: butyu    時間: 2013-1-29 12:39 AM

萬綺雯在劇中做得唔錯,值八十分.
作者: serrurier    時間: 2013-2-1 02:35 AM

一般來講七十幾分當然係中上的成績啦!被請得過來無線的當然係有番咁上下,她的演技當然係唔差,但係一套劇集裡面,有著無數的角色,請您們不要忘記和她一起演出的綠葉,同樣在演藝圈內長期工作,他們的功力也是不可以睇低的!一大班藝員一起演出時,應該無話邊個搶邊個境的問題,而是他們在演出中擦出明亮的火花,才是觀眾所期盼的結果!多謝大家分享!
作者: huteson    時間: 2013-2-2 10:32 AM

穩定表演 , 70分
作者: siuv3v01    時間: 2013-2-3 10:19 PM

作者: allenw995    時間: 2013-2-4 09:54 AM

值85分,感覺他比演馬小玲的時候有了更好的演技
作者: siuv3v01    時間: 2013-2-4 03:56 PM

作者: bigheadmanken    時間: 2013-2-14 07:56 AM

She is quite steady and she deserves 90 points
作者: rebber12    時間: 2013-2-14 12:44 PM

70 max. I don't like it when she pretends to be cute...
作者: enghinming    時間: 2013-4-9 06:39 PM

pretty girl
作者: buxiang128    時間: 2013-4-11 06:36 PM

我觉得演得蛮好的。85以上吧。
作者: gigi831008    時間: 2013-4-17 07:12 PM

可能一直在亞視, 演的方法不一樣, 再加上有好多同事都是新, 未慣吧!公仔箱論壇0 |. z9 q3 u- x3 {
但講演技, 算唔錯架啦, 好可愛! 我給80分.
作者: beargamer    時間: 2013-4-28 08:20 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ekincheang    時間: 2013-5-1 09:51 AM

還是喜歡馬小玲的42吋....除左42吋沒東西看!!!
作者: lowpilot    時間: 2013-6-7 10:11 PM

作者: lanhk    時間: 2013-6-8 06:43 AM

跟平常看的萬綺雯不一樣, 但又不算十分高水準. 七十是一個合理分數.
作者: SORRY_SNOOPY    時間: 2013-6-9 12:09 AM

非常适合
作者: andypanghk1021    時間: 2013-6-10 01:55 AM

值八十分好可愛,但講演技算唔錯架啦,都係甘靚女.
作者: jjktv223    時間: 2013-6-11 07:20 PM

本人已經占70分
作者: sexbird    時間: 2013-6-12 11:57 AM

很久以前看过她的电视剧,还不错
作者: HKCTJAY    時間: 2013-6-13 03:18 PM

還是比較喜歡她的, 希望在TVB裡, 越來越好.
作者: heihei07    時間: 2013-6-20 03:34 PM

萬綺雯在劇中演得都唔錯,都值七十五分
作者: k_k    時間: 2013-6-29 09:49 PM

80 分
作者: 細細粒han    時間: 2013-6-29 10:01 PM

我覺得唔算特別好/特別差 about 65
作者: appleapple2    時間: 2013-6-30 12:30 AM

萬綺雯一向唔係演技派,好在角色度身訂做,演起來駕輕就熟,非常討好,而且有新鮮感可補不足,去到好心作怪啲演技就祝襟見肘,乏善可陳,講真,萬綺雯有幾多個表情丫?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0