標題: 喜歡黃子华拍新剧 [打印本頁]

作者: gigi831008    時間: 2013-2-27 01:12 AM     標題: 喜歡黃子华拍新剧

近日听說黃子华開拍新剧. 但女主未訂. ( 預計: 陳敏之) , 不知大家有什麼意見呢?我自己就好懷念啊佘的演出. 但知道一定没可能了! 而今時今日的女演員更加想不起應該配哪位靚女才對? 好難得才黃子华的剧集出街.
, m' P, G- ~0 {* C% H/ Y3 ftvb now,tvbnow,bttvb陳敏之都ok啦. 她拍喜剧都唔錯. 但我最希望的是鐘嘉欣. 因剛看回(囧探查過界) 她的傻氣配上黃子华的傻. 應可有火花. 哈哈! www.tvboxnow.com4 h, K9 B8 w( _* b) a  Z

/ |6 b# @) I* P) ?+ e1 w真期待!
作者: csee    時間: 2013-2-27 09:58 PM

真係拍就好啦~tvb now,tvbnow,bttvb  P4 d* Q7 C1 l/ T* C  q
好鬼鐘意子華既劇~公仔箱論壇" t; y7 j' `0 r  z
女主角我希望係胡定欣~~
作者: 大文細佬    時間: 2013-2-28 01:12 AM

OK呀-->陳敏之 .. 佢演而優加節目主持..
作者: gigi831008    時間: 2013-3-3 11:12 PM

女主角誰都好啦! 最緊要有子华!
作者: zasglay    時間: 2013-3-4 01:09 PM

子华嘅戏一定睇
作者: stpapple    時間: 2013-3-4 11:49 PM

黃子華終於拍劇....支持支持...
. W5 `1 _1 K/ q6 T必看...一定會好好看....
作者: estellacheng    時間: 2013-3-6 04:59 PM

好呀!終於等到啦!但佢好似喺大陸拍咗套『溥儀』唔知好唔好睇,我有興趣睇。
作者: 阿ㄨ    時間: 2013-3-7 12:27 PM

我只看過他跟 蔡少芬的 棟篤神探  當時在港收視率很高 結局還拍2 種版本  ) a6 v0 d- c2 F% M8 e- r6 J8 p
如果有新劇 會看故事吸不吸引我
作者: sourdough    時間: 2013-3-8 01:06 AM

作者: wildrose    時間: 2013-3-8 01:30 AM

其實只要係黃子華拍ge都一定會睇~!!!
作者: cottoncandy    時間: 2013-3-14 12:23 AM

十萬個支持,黃子華太正了
作者: hjp1980    時間: 2013-3-22 09:15 AM

钟意栋笃神探,支持黄子华。你话 子华 同 (唔咸唔淡广东话的)香香公主(岑丽香)会晤会有新火花 喇!?
- }8 o. Q8 V0 n4 K& z# Ptvb now,tvbnow,bttvb啊~~~~加埋搞嘢 福禄寿 同金刚,套剧会变成点呢!!?哈哈~~~
作者: jeffmak888    時間: 2013-3-25 11:50 AM

黃子華真係做得好好笑  女主角係邊個都無咩所謂
作者: 777-300ER    時間: 2013-3-30 01:51 PM

如果真係就好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, i) [) O$ e8 g; _# W

. f' }  C# G! F, n/ i; r公仔箱論壇回想三水妹仲係好好笑
作者: huilock    時間: 2013-3-31 09:57 PM

黃子華願意拍就己經很好了,女主角我比較喜歡蔡少芬
作者: damonli2    時間: 2013-4-4 10:26 PM

他好久都没拍戏了

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0