標題: [手機情報] htc one幾時先出? [打印本頁]

作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 05:59 AM     標題: htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 06:18 AM

依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 06:37 AM

呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 06:55 AM

呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
6 }; i& S: S" u/ otvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
+ |8 e. }. n  Q- ^% V9 H' Vwww.tvboxnow.com分別係...呢部係新架囉
- S8 R  R+ m, z$ y% l依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
  Q4 R5 i( Q1 x# z* \* d3 Ytvb now,tvbnow,bttvb
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 07:16 AM

4# 魚柳bell - h6 ]7 O( X& o. D/ u& L
好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇7 X" {; v  U& |: o' @
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 07:56 AM

4# 魚柳bell
3 }$ U6 ?9 ^' A  j/ ]www.tvboxnow.com好型喎真係!金屬機身黎架?www.tvboxnow.com3 U( i$ d! s- @' f. q
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
$ h/ I3 p7 r/ k  ^1 X8 H. |5 F1 B, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
* A6 O. i% C& K係呀, 質感好正7 x2 n9 c, v8 X3 z, O7 v
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 08:15 AM

依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
+ _# @2 n& T, w. w魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
公仔箱論壇9 u. O# T/ k  T1 J% u1 o5 m8 h1 S9 H- z
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 08:18 AM

4# 魚柳bell
/ `4 j; b' q+ r: o7 Y好型喎真係!金屬機身黎架?
: l- Y/ I5 G6 h2 F5 H5 S呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機5 m) E, v2 {" G5 t. W# n
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
, `. g" K9 B3 D3 v# h- a2 ~8 @. E( M  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 08:34 AM

4 i* f: `" s1 A' W+ E, n公仔箱論壇S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251www.tvboxnow.com9 n: t" `" T; x, s2 I* \
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
- C# M/ |8 n) r; B7 n1 _2 ywww.tvboxnow.com估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
作者: 大口佬    時間: 2013-4-2 08:54 AM

今個月底就會有!我都好心急
( L+ J( o4 p; i6 f; N3 ~7 o, X' x公仔箱論壇見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
作者: aris321    時間: 2013-5-5 09:55 AM

4/5 sell in Hong Kong la.
作者: qutom    時間: 2013-5-6 02:38 AM

HTC跳水王,还是等两月省2000
作者: huanming    時間: 2013-5-11 11:02 PM

???  ??? ???

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0