標題: 有冇人出左S4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-19 12:11 PM     標題: 有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
作者: 一百蚊    時間: 2013-5-20 06:32 AM

我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 06:58 AM

我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 07:18 AM

我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagtvb now,tvbnow,bttvb7 J3 [4 }& L3 C) S/ }
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
" Z- [* c+ {1 t下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 07:18 AM

我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好: q- c! M, Q: @9 U3 y
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
; [/ P$ O) E/ B. S+ R9 S" ~
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 07:32 AM

" P$ B1 Q5 k+ r: Z+ R4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
+ l+ ]% O& l* F4 R5 p米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
! M0 W7 `- v, p5 }4 u
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 07:33 AM

8 ~  r- ]: N' P& \( O2 }
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?( y0 q/ o) |3 L- l/ S' y' X! ~
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R% ~2 t' ^. C1 A3 t6 K
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-20 07:51 AM

我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X$ ?- _/ U& N& ^3 z5 \5 N
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:10 AM

公仔箱論壇* Z, d3 t& K. _9 {. S
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m- M7 r) K+ W. |  E: i: Z
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
+ ~/ b2 n0 J4 P! {/ o4 P1 |公仔箱論壇下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:10 AM

& ?# r8 J' I* W- u/ w# E
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得delTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b/ D/ X- D2 t' K( a& d: Q
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
公仔箱論壇) Q4 h* B& |( C; `+ N+ c6 o) O
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-20 08:28 AM

我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
$ j; a5 H& f9 e, e4 v( I* O, ]tvb now,tvbnow,bttvb好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
; M1 t, V1 m" B: [% hwww.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 b2 E  S! R8 ]% ?& X  o
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
作者: syrinx    時間: 2013-5-20 08:30 AM

我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:44 AM

我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇& M7 w! M8 b. I  n4 W
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dwww.tvboxnow.com: s3 R2 L9 U- \* |5 N
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
. k4 z( f5 |  J* A8 l6 K1 n% Zone係咪最新個部?
0 E& ~" b1 W) M: T- `1 @) ?tvb now,tvbnow,bttvb呢部好嗎?
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:44 AM

' u6 C9 j6 x  A/ \; W我都覺得one正d, 個mon靚好多好多$ t) n6 [7 q, |1 J) w  h
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
4 L- E$ F0 t, `4 F
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:45 AM

我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...tvb now,tvbnow,bttvb6 ^# M2 w3 J" ^6 r" @/ t8 _
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
0 M7 g5 K% e1 y, `( p咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-20 08:46 AM

$ C3 @4 b( a2 G3 yone係咪最新個部?tvb now,tvbnow,bttvb* T" J! c" x1 [1 O
呢部好嗎?
. v& H9 i4 q# G7 O& Z4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 08:44 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f! X2 E% q8 o! K8 d2 U8 e8 F
係呀, new one囉& A8 G. Z$ y( ]' D7 x3 p. C2 B" [9 c
我覺得好好用, 個款又靚仔, 仲係金屬機殼, 比較襟用
作者: yimmh2013    時間: 2013-5-20 05:30 PM

s3好d定s4好d?
) C7 {" V$ q* T/ Z5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我部s3依家好食電..玩一陣都變得熱左= =
作者: lamqqq    時間: 2013-5-20 07:15 PM

咁大個mon就一定熱架啦。
作者: syrinx    時間: 2013-5-21 12:27 PM

15# 米奇老鼠
" |6 Y; T: J0 {7 {  ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 N8 ~/ u" B$ B# m, @  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部份新功能都幾有用, 例如那懸浮接電話便可在双手污糟邋遢, 如吃東西時免弄污机身亦可接電話, 另相机特效不少, 而且影出來效果不俗!! 但那面容解鎖便不是那麼穩當, 還是用回傳統劃圖形較佳!!!!
作者: 81147-2    時間: 2013-5-23 02:38 PM

出左冇耐,唔好提.......轉小米2s好過

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0