標題: 依家有邊部4G機好? [打印本頁]

作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 03:11 PM     標題: 依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
作者: 樂高    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
作者: 一百蚊    時間: 2013-5-31 03:45 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:38 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
+ Q- b* G0 B9 C3 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
  A; g# L6 T! X6 ?: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??0 l% |  m0 O; V" d' S
咁你覺得好冇用呀?
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:39 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 a' Z5 p2 q: a$ c
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
' N* J0 s/ c2 g/ A% ?$ n" F咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 03:03 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o! T5 y. V$ @2 ]$ }2 Z- @
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??5 P7 O7 R& L4 X# F1 u# g' g
咁你覺得好冇用呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Z( z/ L0 g' v' \- A7 X  H/ n
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
www.tvboxnow.com4 Q  x0 S0 K' B6 b
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
, ^  e) b6 h: N  |tvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 04:16 AM

公仔箱論壇$ e$ H% I7 T1 m1 z# p, n
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@# Y% d3 N+ S8 E' _# E% a* q
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
* n, e2 b9 M% C6 vwww.tvboxnow.com我自己就prefer one...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 p8 q4 N7 h$ ?" o- N  o6 F
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 04:33 AM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
; Y3 A$ }- @& @7 G3 p3 r2 ^" _* W7 P一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
% s9 p- S+ [# d! ~4 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:05 AM

+ ~. {  ~; O: |% s0 Y  e: l: TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
) `! E! j* J9 x3 p9 Ktvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
2 {" i, o4 x' b0 n* h; x一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
4 ~5 o8 c# d; U( s8 {8 M# LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one影相得唔得架?呢樣好緊要
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:06 AM

& f2 V. P7 y1 S4 J( twww.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@& m# x' M1 i# }* `! m2 J9 \( }$ C: f" G2 z, c
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 s  ~. D" `) j' t  t
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 05:31 AM

; A6 ~3 b) ^$ B1 g8 _one影相得唔得架?呢樣好緊要
9 |+ ]  S) D, _7 D+ S布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
: P* M$ g5 u! K2 g5 t9 o' \公仔箱論壇近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 05:51 AM

3 H& z6 q. f3 ]4 N- ?0 Y- m
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀www.tvboxnow.com6 |( `! P; u4 J7 w
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
8 @3 d( `4 ]( f0 {( b& o/ y
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:12 AM

www.tvboxnow.com4 N0 W' U" e& d( a9 i
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
* q8 E, F7 `. q  x  z一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
公仔箱論壇2 H$ h3 j9 I7 U+ X
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:13 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g7 {, I- i* W5 _7 U8 ^% e
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
" w/ ?! x/ Z7 C+ @! g  ~公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
6 U: z; Q& I5 {2 M# I- uwww.tvboxnow.com咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
作者: vic_v    時間: 2013-6-1 06:37 AM

htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-4 02:04 AM

htc one 好正,機款靚,屏幕靚,影相靚,雙喇叭音質靚,散熱靚,使用順暢 快樂使用中。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0