標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

( \! G0 Q2 O2 K. W2 d2 h
www.tvboxnow.com. K+ H; }4 v: |$ b1 w& {

5 t. G  B) @  [' k* |. u公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
! [. c+ u* \  N" I7 C) Mwww.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
4 e2 k6 A8 P" c$ C4 P& k5 M) gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. g, g  N8 ?8 z; f: [+ A
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
7 B% F$ [! b0 H( }5 _8 |tvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

$ V& @* O1 k  [+ |9 D; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?www.tvboxnow.com8 {$ ~2 N! {* v% u2 a
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
8 q9 h+ ?/ O3 m7 c: Y; S$ s% wtvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

www.tvboxnow.com# D9 l+ h9 |( _5 J' O, m$ b$ O% i: ?
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
  y" I( i- z% C  a/ [tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
7 ~* g5 }3 u8 ?公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

8 H9 y$ B7 u+ `" G- U' V
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
4 J4 T7 g6 y+ W2 x% q& _& z0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
  G) f3 T, l" ?. W8 @$ `9 i
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

2 E- q* i; N9 r3 R' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
0 d; c, s; V0 ~* N晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
1 Z6 u3 Z6 L8 i% N5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

- g6 w# J2 q, _www.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁www.tvboxnow.com& V6 Y  x# z; N6 b, O/ U
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* H5 R* y) Z; U% F5 e8 f/ x' {
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

; c! Y8 @9 b1 |* Jtvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
0 a# {9 ~  F! Q4 S( `+ nbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z+ |; Z1 Q4 Z7 t* o
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

3 ~. z  l) a2 U7 Awww.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?www.tvboxnow.com& U6 e( }1 M* s/ y  R3 w
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
www.tvboxnow.com7 Q' Y- X$ R& A8 u. i) n# I/ F
我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇3 p2 L4 I. j2 B8 ^8 L
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

tvb now,tvbnow,bttvb0 B! u8 _0 l" ?, Z% a
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
; S6 Z( L. G. k  v5 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) x1 j2 G' b0 L% m7 C
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

' v9 w  T, K" Y公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
7 r* ^, b& J) Q3 [* a/ lwww.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉tvb now,tvbnow,bttvb' Z# P/ [; H. g" Q
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇( {  P5 {1 {7 b6 [
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0