標題: [問題] 一年重左廿幾磅 [打印本頁]

作者: arlinggggg    時間: 2013-7-28 12:13 PM     標題: 一年重左廿幾磅

肥左都唔係最大問題1 O- \6 c2 `8 Y, T5 Q' T  Y' w7 ^8 ~
係因為咁樣攪到而家行一陣就會腳痛
作者: maxman40    時間: 2013-7-28 05:56 PM

日康保建坊  https://www.facebook.com/pages/%E6%97%A5%E5%BA%B7%E4%BF%9D%E5%BB%BA%E5%9D%8A/152721568240403
作者: bbcht20013    時間: 2013-7-29 10:22 PM

我有朋友都好肥,不過佢最近見佢瘦左好多,好似話食咩代餐喎~
, j3 w" F5 m& _6 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 _0 M) \  l4 Q4 }* V& c公仔箱論壇你有興趣既話EMAIL比我,我再問下朋友D詳情啦~
4 \3 c( q4 \) J9 F! A2 U9 xwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb% x6 T3 d  z7 Y' J
[email protected]
作者: arlinggggg    時間: 2013-7-30 12:12 AM

過重人士負荷大..好易有呢D問題
/ k. K% P' ?1 a4 B; I0 M$ V公仔箱論壇lokleung85 發表於 2013-7-29 01:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 j. C# p3 A  X. c5 w$ q/ S
& u7 V# S& h% D3 H% ^, \' t  O
而家一行就痛點算!
作者: bbcht20013    時間: 2013-7-30 05:42 PM

其實你都識講,因為你近年肥左先有呢個情況,最好既方法就係減肥啦~公仔箱論壇- O, D# `6 }: o) h* z

: v. b: U, u2 O我朋友果陣都有呢個問題,食果d咩七咩健骼,一d效果都無,2 x. m# B% h; H1 r
www.tvboxnow.com! E3 Q: x0 I# D& L4 l2 I% r
結果而家減肥完咩事都無,又跑又跳都無晒問題了。& g0 [) p8 A) w' `
tvb now,tvbnow,bttvb" V2 Z8 _7 m# [  b
下定決心減左佢啦,就算去睇醫生,醫生都係建議你減肥多,
1 D5 X2 d$ |3 d. B/ u0 Ftvb now,tvbnow,bttvb1 J- K2 I2 r( p7 T% h1 v& l
因為身體既重量令你d關節受損,治根既方法.只有減肥了...
作者: bbqq    時間: 2013-7-30 10:19 PM

胖的話什麼都不好,很胖想瘦又不想傷身的話建議游泳!
作者: arlinggggg    時間: 2013-8-1 02:44 PM

等我仲諗住買黎試,
8 ^/ l) {) I7 T7 J- `www.tvboxnow.com咁你講果隻邊到有得買呀?
作者: riderkid    時間: 2013-8-1 08:09 PM

千祈唔好嘗試開頭跑步嚟減肥, 只會令到膝頭加重負荷. 先游泳減去水份, 等個肚腩細咗, 先至好去跑步.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0