標題: [問題] 一年重左廿幾磅 [打印本頁]

作者: arlinggggg    時間: 2013-7-28 12:13 PM     標題: 一年重左廿幾磅

肥左都唔係最大問題tvb now,tvbnow,bttvb' ^1 {) a9 W. o0 F7 c
係因為咁樣攪到而家行一陣就會腳痛
作者: maxman40    時間: 2013-7-28 05:56 PM

日康保建坊  https://www.facebook.com/pages/%E6%97%A5%E5%BA%B7%E4%BF%9D%E5%BB%BA%E5%9D%8A/152721568240403
作者: bbcht20013    時間: 2013-7-29 10:22 PM

我有朋友都好肥,不過佢最近見佢瘦左好多,好似話食咩代餐喎~/ k3 Z& {0 E1 e& l# V
公仔箱論壇3 S. t! j2 W6 w
你有興趣既話EMAIL比我,我再問下朋友D詳情啦~
3 G  z' i: v3 U* j9 Ewww.tvboxnow.com
9 A5 E9 y, u. N4 p5 g4 \公仔箱論壇[email protected]
作者: arlinggggg    時間: 2013-7-30 12:12 AM

過重人士負荷大..好易有呢D問題tvb now,tvbnow,bttvb2 `# E  _+ s3 J2 Q: \' q& R# {! c' f) e
lokleung85 發表於 2013-7-29 01:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I+ n  |2 F: n

7 L6 {; n: R$ O6 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家一行就痛點算!
作者: bbcht20013    時間: 2013-7-30 05:42 PM

其實你都識講,因為你近年肥左先有呢個情況,最好既方法就係減肥啦~: e4 Q: U5 {( N3 l4 n8 a# K

6 @8 I6 `1 {% d% N0 _# c) _+ e( Cwww.tvboxnow.com我朋友果陣都有呢個問題,食果d咩七咩健骼,一d效果都無,
$ w0 [) L" i) C3 r% ctvb now,tvbnow,bttvb, [" r5 M9 Q: z% h+ q
結果而家減肥完咩事都無,又跑又跳都無晒問題了。tvb now,tvbnow,bttvb0 h& B' ?% o. t5 {/ T

! A% A7 {: |, z" Stvb now,tvbnow,bttvb下定決心減左佢啦,就算去睇醫生,醫生都係建議你減肥多,www.tvboxnow.com" Y) C; P- M. c% {9 y9 Y
3 H' D8 d  E/ h# O- y6 U& B
因為身體既重量令你d關節受損,治根既方法.只有減肥了...
作者: bbqq    時間: 2013-7-30 10:19 PM

胖的話什麼都不好,很胖想瘦又不想傷身的話建議游泳!
作者: arlinggggg    時間: 2013-8-1 02:44 PM

等我仲諗住買黎試,7 s3 i; J9 l) r4 x5 e" {
咁你講果隻邊到有得買呀?
作者: riderkid    時間: 2013-8-1 08:09 PM

千祈唔好嘗試開頭跑步嚟減肥, 只會令到膝頭加重負荷. 先游泳減去水份, 等個肚腩細咗, 先至好去跑步.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0