標題: 可改名春上魂銷 [打印本頁]

作者: j98403000    時間: 2013-8-11 01:05 PM     標題: 可改名春上魂銷

劇情不倫不類,不如再加多D豉油,轉正做3仔,一樣有人睇!
作者: dark214583    時間: 2013-8-11 01:34 PM

好好笑?
作者: bbmak    時間: 2013-8-11 03:16 PM

香港人冇得選擇.
/ a, ]. g' n' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.www.tvboxnow.com' }' d3 }- J$ e7 F1 X/ z* d$ a$ ^
鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩./ `" M- I; ?& p, b5 ?
唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.6 V; T/ E) c2 G3 p4 I& V" L
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.$ c. M4 \4 p, _& ^2 u# v
衝上雲霄II睇左10幾集已經冇睇. 不過我都同意樓主的睇法. '衝II'D劇情越黎越離普.
作者: ferrangia    時間: 2013-8-11 04:42 PM

簡直就係離晒題,而家好少講航空嘢
作者: pull3    時間: 2013-8-11 08:47 PM

香港人冇得選擇.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ~' S2 Y/ e' U7 d% y7 Q

5 q) ?. O: W; q# C' f; }! Htvb now,tvbnow,bttvb
4 ~+ R; W) }" Y$ J# l6 G; hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港政府應該引入 湖南衛視, 浙江衛視, 江蘇衛視等台. 這是都是年輕人台, d 節目其實好有時代感.www.tvboxnow.com; L! J$ K% J" n. ~8 J* R

/ o2 k- v) m- V. ]4 a* C" r8 a  ]  N1 A話晒香港已經回歸.
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-8-11 08:48 PM

haha!!! very salty.
作者: j88684401    時間: 2013-8-11 09:09 PM

本帖最後由 j88684401 於 2013-8-12 04:39 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O! [! w9 X, F+ M$ Z4 ~

& D- i, B. W' F4 ^: j; \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。改名改得不錯, 非常好, 同意.
作者: tedlost    時間: 2013-8-12 01:06 AM

哈哈哈,还得号
作者: ho4986545    時間: 2013-8-12 03:38 AM

改得唔錯喎哈哈
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 06:01 AM

提議TVB加個香艷板,10:30pm 播放,包旺場!
作者: tropicana90    時間: 2013-8-12 09:24 AM

可能飞机场的人生真的是这样叻
作者: mrfusion    時間: 2013-8-12 09:37 AM

香港人冇得選擇.
# X3 }2 }! k% [6 Z) A6 P. }4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.
' v# X- s6 u( z% P; l: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 E7 B; @& |2 {
唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.2 o0 e0 C3 k% x2 d; [$ [, R: ]# Q& p
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.
/ _2 e8 b, x! S# a) e' d  BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。衝上雲霄II睇左1 ...
: C" ]( f% [  Ntvb now,tvbnow,bttvbbbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B  p/ @' x0 s% Q' a6 u

. u' e- H# W% ?/ Ytvb now,tvbnow,bttvb好过 ATV, 連垃圾劇都無本事拍。
作者: casualwa    時間: 2013-8-12 11:07 AM

劇情不倫不類但是还是有人追看啊,可能他们特地把戏拍成那一样的吧。
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 08:40 PM

因為無選擇,其它同時候的節目太差了,還有是看偶像做戲!
$ G, [5 z* [' _www.tvboxnow.com如果遇到正ATV的朩府風雲,相信收视必差些。
作者: bugbear1945    時間: 2013-8-12 09:07 PM

迎合大眾口味www.tvboxnow.com3 l( R7 j* M1 L) W+ E' s
追上潮流
作者: jodaQ    時間: 2013-8-13 08:11 AM

電視劇一套,免費娛樂,平常心接受
作者: mrfusion    時間: 2013-8-13 09:46 AM

what is the point to becomes a good looking pilot if it wasn't for the girls..# h8 e, ?1 V- k

作者: syrinx    時間: 2013-8-13 10:25 AM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!
作者: suu    時間: 2013-8-13 12:07 PM

一部剧有些情爱是难免的,整部都说飞机师会变成纪录片。太纯情象70年代剧吸引不到观众,只能搞些刺激的不过至今也是点到为止,我觉得可以接受。
作者: pilate    時間: 2013-8-13 02:00 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。
作者: rickylee197    時間: 2013-8-13 07:06 PM

非常好, 同意.
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-13 07:37 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。
' K7 X6 Q9 X7 P5 f7 Npilate 發表於 2013-8-13 02:00 PM
5 B1 r# i9 Q6 |& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係ar,為左搏收視,一定要加d咁既情節.
作者: yy66    時間: 2013-8-14 10:50 AM

冇味吾受歡迎
作者: racing_ken    時間: 2013-8-14 02:23 PM

我笑了
作者: liu_yang    時間: 2013-8-14 04:25 PM

其實這劇還不錯啦,可以看~
作者: j98403000    時間: 2013-8-17 03:49 PM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!
7 |2 L0 A6 ]: L. S$ T3 i- Mwww.tvboxnow.comsyrinx 發表於 2013-8-13 10:25 AM
8 i; ]" E6 a6 _1 Z3 D7 r9 o1 O- ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇) N- e+ P" R  n' ?3 d
Another Good Name!公仔箱論壇  i+ F, J- v0 @/ v$ x
做飛機師太容易了!
作者: terryly2003    時間: 2013-8-17 04:06 PM

ha ha very funny
作者: garciabox    時間: 2013-8-18 09:47 PM

咁邊個係第一女主角?
作者: jasonfussy    時間: 2013-8-18 09:57 PM

男女關係
作者: sy05wm    時間: 2013-8-18 10:39 PM

好名字!!
作者: mg005    時間: 2013-8-19 11:30 AM

這樣子的批評是不是過份了呢
作者: flyevil14    時間: 2013-8-19 01:03 PM

有的3級成份
作者: 我係遊客    時間: 2013-8-19 01:50 PM

香港人冇得選擇.公仔箱論壇5 @; b: h6 Q9 @# p- z
睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.* a# y% y. W  P1 q
鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.4 @6 S- K, y- ^  v7 N+ g
唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.
5 w' `! M4 N/ d: C8 L* Lwww.tvboxnow.come+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.
2 R7 v1 z, e% }. ~3 @衝上雲霄II睇左1 ...
) Y+ D( }' V6 y1 J) A7 ]- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
8 ]2 e# q4 z) I- `www.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com  [$ P' I) S7 j* N: ]+ k9 ?" X
+1 強烈要求 増發免費電視牌照
作者: mrfusion    時間: 2013-8-19 04:02 PM

有的3級成份TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d( X2 Z# Q" {8 s* }
flyevil14 發表於 2013-8-19 01:03 PM
/ V1 F4 h, T, n4 G1 w0 ytvb now,tvbnow,bttvb無露點,點三級啊

級啊?

作者: hontsui    時間: 2013-8-19 05:07 PM

haha!!! very salty.
作者: TSUISHIUHUNG    時間: 2013-8-19 05:44 PM

好好笑?:sleepy:
7 R1 e% G! f; m% P9 h8 i' _* Ywww.tvboxnow.comdark214583 發表於 2013-8-11 01:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ S0 i. V! D' w# ^. l9 f/ P% G
Good!
作者: simonkok    時間: 2013-8-23 05:23 PM

不倫不類...但己經是近期ttb佳作.....無計..免費電視嘛...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0