標題: 香香的演技? [打印本頁]

作者: rae0724    時間: 2013-9-12 02:49 AM     標題: 香香的演技?

本帖最後由 rae0724 於 2013-9-14 12:51 AM 編輯 公仔箱論壇9 M' C0 \" U- l; {  |0 ?
2 ~* N) s: Q$ q3 n0 v$ o
香香的演技?大家覺得怎麼樣啊?
. p/ q' v$ _9 H( ]- \6 t4 ]9 v; cwww.tvboxnow.com我覺得麻麻 >__< 還有很大可以進步的空間TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ i' ]  ?: A! a: b0 z
*剛看完第五集 覺得香香真的沒有女飛虎的Feel1 x, x3 Q1 F5 x1 N; |, [
令我想念起 黃智雯的演的女飛虎!
作者: Pedestrian_A    時間: 2013-9-12 04:38 AM

Just as awful as Fala Chen in 衝上雲霄II
作者: mysteriouskazk    時間: 2013-9-12 04:53 AM

dont understand why they cast her as an SDU...
作者: Cheungyingfun    時間: 2013-9-12 05:09 AM

我覺得ok
作者: clitang    時間: 2013-9-12 09:32 AM

seems ok
作者: Legooo    時間: 2013-9-12 12:26 PM

我覺得合格
作者: luigi888    時間: 2013-9-12 01:23 PM

why 香香traing 着小背心 but 啲佬就着Tee? 無記另有目啲? Selling sex appeal? 点解唔影濕身?
作者: dandans_super    時間: 2013-9-12 05:41 PM

very very bad
作者: wakeup99    時間: 2013-9-12 08:38 PM

she is cute, and that's about it.
作者: Chotto1977    時間: 2013-9-12 09:55 PM

I think she is OK... still green, need to give more time to develop. 唔夠放~
作者: fotocat    時間: 2013-9-12 10:33 PM

覺得比之前有進步
作者: edmondng80    時間: 2013-9-13 08:38 AM

演技尚待磨練.
作者: ojf001    時間: 2013-9-13 10:34 AM

有进步,係今年女飞热门
作者: sallytong    時間: 2013-9-13 12:58 PM

有點怪!冇法,無記亂咁配角, 一點也不專業
作者: 小托比    時間: 2013-9-13 01:08 PM

: i8 X: c+ w$ g' U
0 B6 V+ V* |" K4 \) p( l# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。OK窩,虽然和那些老戏骨差很远,不过胜在够新鲜,而且比之前进步很多
作者: janleung    時間: 2013-9-13 01:37 PM

咁尚下啦,同徐子珊比,叫飞跃進步添,徐子珊做咗咁多年都系果几個表情,
作者: PepsiCola7Up    時間: 2013-9-13 01:59 PM

我觉得还不错啦,毕竟还是新人嘛~
作者: 2338    時間: 2013-9-13 03:32 PM

年年演藝出咁多人, 無線用到幾多個?+ v+ ^+ _# a3 ]$ @
淨識用D選美出身的乜乜小姐你想要演技? 太天真了吧~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 u/ B# d0 K5 c' W
就好似角色唔match 就成日見, 敢問香香公主邊忽有飛虎的感覺呢?# v) v# a8 ]/ |3 c3 C# n  X, [7 O8 ~
一D都唔sports 嬌滴滴咁, 如果開套書劍恩仇錄比佢做香香公主就好好多tvb now,tvbnow,bttvb& L) {$ _! i1 Y: ~2 j% I
最少角色跟演員配合TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 E; ?. G7 ^; O4 e: E( w9 k
好似之前"衝2" 陳法拉真係睇到眼冤, 三張嘢扮廿o靚歲o靚妹, 去死啦~
% X6 X' ~! a  `9 D$ s( A公仔箱論壇所以"衝2"去到陳法拉重戲份時就冇再睇~
* B5 g  N2 S1 Z$ D) p"衝2"同"衝1"比根本就唔同班冇得比!tvb now,tvbnow,bttvb2 A% \5 h4 m% h; C* P0 s
回歸正題香香演技點? 真係唔知? 因為角色本身就好有問題!
作者: edwinsan    時間: 2013-9-13 03:56 PM

我觉得ok..大家应该给多点新人机会。。
作者: okx321    時間: 2013-9-13 04:02 PM

同意你既讲法
作者: bacs    時間: 2013-9-14 12:52 AM

一般~有代進步
作者: cylovets    時間: 2013-9-14 10:25 AM

还好啦,演多几部戏就会好一些
作者: y.s.m    時間: 2013-9-14 11:58 AM

见她跑步个姿势。。。怪怪的
作者: shredcandy    時間: 2013-9-14 02:08 PM

我覺得可以接受,她已經很努力去學廣東話和做戲,出來的效果也不差呀!加油!
作者: stevenforever    時間: 2013-9-14 03:37 PM

新人都ok~
作者: abcabcabc00    時間: 2013-9-14 09:29 PM

麻麻 ........................................
作者: Joyrider    時間: 2013-9-14 09:44 PM

香香過得去
作者: a阿乜    時間: 2013-9-14 10:30 PM

只可以讲,进步空间好大lor..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; \0 `  q+ f( w/ ~$ {0 z& Z
目前真係feel唔到飞虎嘅feel
作者: uknowxp    時間: 2013-9-14 11:07 PM

無綫配角問題, 佢應該拍多d小品鍛練下演技先
作者: sikoon    時間: 2013-9-14 11:33 PM

唔掂
# v+ S5 Y4 m7 ?. o- J6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望未來能夠有多d進步
作者: violetlau    時間: 2013-9-14 11:45 PM

good skills ... nice i lkie
作者: mrfusion    時間: 2013-9-15 12:36 AM

why 香香traing 着小背心 but 啲佬就着Tee? 無記另有目啲? Selling sex appeal? 点解唔影濕身?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u) k9 d! I2 |7 {# J
luigi888 發表於 2013-9-12 01:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) x( }7 p6 j$ d2 @, ?. d

) l& p+ h+ k/ n6 A/ aI agree, sex appeal is the only reason, look at the way she dress, must be difficult for some of those male SDU to act.
作者: awongy    時間: 2013-9-15 02:49 AM

有些進步
作者: bearhou92    時間: 2013-9-15 02:59 AM

咁尚下啦,同徐子珊比,叫飞跃進步添,徐子珊做咗咁多年都系果几個表情,
" L& i% i2 [+ k8 t3 U0 p/ Ntvb now,tvbnow,bttvbjanleung 發表於 2013-9-13 01:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: i! m" a2 {% m* J  I
小哥你说到重点了
作者: miliki    時間: 2013-9-15 03:39 AM

唔知點解要穩距做女飛虎...........
作者: jaywong2324    時間: 2013-9-15 03:47 AM

表現平平,可以接受啦.....
作者: meow~    時間: 2013-9-15 04:20 AM

OK咁啦始終佢仲係新.
作者: sourdough    時間: 2013-9-15 09:52 AM

作者: seelowgui    時間: 2013-9-15 11:15 AM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: thomasdeng    時間: 2013-9-15 05:24 PM

嘛嘛哋,佢啲廣東話仲係唔鹹唔淡
作者: mrgeeba    時間: 2013-9-15 07:32 PM

she is good
作者: dandans_super    時間: 2013-9-15 08:26 PM

very cha, just body good
作者: koonwah    時間: 2013-9-17 09:38 PM

比之前有進步
作者: koonwah    時間: 2013-9-20 11:49 AM

演技尚待磨練.
作者: zhengyan2    時間: 2013-9-20 01:27 PM

恕我直言,我实在是不喜欢她的戏。编剧也有一些责任。
作者: charat    時間: 2013-9-20 06:07 PM

合格,比之前有進步
作者: kachitlin    時間: 2013-9-21 06:00 AM

Fala Chen lots better and pretty of course
作者: reevekane    時間: 2013-9-21 07:27 AM

真的麻麻
作者: wuqing916    時間: 2013-9-21 10:39 AM

尚待磨練
作者: louisewa    時間: 2013-9-21 12:04 PM

听到她讲对白,不知为何觉得很烦闷...好嘈..这个角色不适合她
作者: shuusa    時間: 2013-9-21 02:58 PM

听D广东话始终觉得差D乜
作者: crystal1357    時間: 2013-9-21 03:52 PM

麻麻地....
作者: 24463929    時間: 2013-9-22 08:48 AM

香香的演技是不太好但係身材好爆
作者: dzizee    時間: 2013-9-22 10:14 AM

我覺得ok
作者: kenny0082    時間: 2013-9-22 11:14 AM

香香演技雖然唔未夠火候,但都演得OK。
作者: 天問二    時間: 2013-9-22 12:41 PM

我愛香香,努力加油
作者: hktkocjw    時間: 2013-9-23 12:43 PM

比D機會新人啦, 人地都係拍左幾次...今次仲要女主角
作者: pcmiow    時間: 2013-9-26 02:24 AM

虽然香香的演技麻麻同埋還有很大可以進步的空間2 j5 R5 Z* Z5 L不过
8 K3 @9 m5 \; @0 i) @% B/ ltvb now,tvbnow,bttvb" ]6 I3 z8 r8 z" X! X" 不过都好过个(九姑娘)啦
作者: immwct    時間: 2013-9-27 09:32 PM

我覺得麻麻啦
作者: immwct    時間: 2013-9-27 09:47 PM

佢而家主要賣可愛
作者: tommylau0704    時間: 2013-9-29 12:03 PM

香香的演技'怎麼樣啊?" www.tvboxnow.com: v" D5 y, J7 P& m
覺得麻麻 >__< 還有很大可以進步的空間
作者: xdXDPan    時間: 2013-9-29 12:38 PM

點都係新人好難同其他人比較
* B8 l" ?1 o0 L( twww.tvboxnow.com期待下套戲有進步啦
作者: mariobrothers    時間: 2013-9-29 07:06 PM

我觉得麻麻,说话时候好像一个字一个字"dun"出来一样。感觉巴不得妈妈好一些。公仔箱論壇) @) @  A* c# h
不过,我也觉得她有很大的进步空间。毕竟也还新。
作者: lslelxl    時間: 2013-10-4 01:12 PM

演技ok la, 可以比個Like佢
作者: ruok    時間: 2013-10-4 02:45 PM

演技一般
9 D! J4 i" N" ]2 l, }# O9 y& Cwww.tvboxnow.com但外表吸引
作者: 395852    時間: 2013-10-4 04:09 PM

不错
作者: mimi33    時間: 2013-10-7 01:39 AM

香香的演技?大家覺得怎麼樣啊?
* }/ L+ N' ~! U; }$ V0 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得麻麻 >__< 還有很大可以進步的空間
  S5 O+ b8 l" S$ twww.tvboxnow.com*剛看完第五集 覺得香香真的沒有女飛虎的Feel+ c6 h: W0 i3 _" J* i
令我想念起 黃智雯的演的女飛虎! ...
- a! c& i  S$ m2 O; z. {; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rae0724 發表於 2013-9-12 02:49 AM
4 @0 i8 [2 K: X公仔箱論壇我同意你的看法.
作者: ongong84    時間: 2013-10-7 04:32 PM

还好。。
作者: b1991    時間: 2013-10-8 07:39 AM

区乃粤语5得货,季小由比区好
作者: ketaC    時間: 2013-10-8 11:12 AM

一般一般拉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 [" J& f1 f# d+ K# C3 b  L( `8 j
不过距个人好Q啊
作者: liky    時間: 2013-10-8 01:54 PM

紿終都要有新手才有老戲骨⋯⋯
作者: 395852    時間: 2013-10-13 11:09 AM

我觉得演的不错,听到很似模似样的!
作者: danny_chung    時間: 2013-10-13 03:22 PM

ok啦,還算是新人,有待進步
作者: racing_ken    時間: 2013-10-31 06:12 PM

新手一個
作者: koko055    時間: 2013-11-3 06:04 PM

香香=做戲怪怪地
作者: 991111    時間: 2013-11-9 11:03 PM

佢都係用個胸做戲既演員
作者: jasonsiukin    時間: 2013-11-12 10:05 PM

新人來講佢都唔錯啦,睇下ON CALL 2 果班實習醫生,D演技仲差過佢
作者: rockychan1419    時間: 2013-11-16 01:29 AM

演技唔多好
作者: danny_chung    時間: 2013-11-24 12:00 PM

她的演技真的很嫩,但因她的樣貌大眾化,所以觀眾有感情分給她
作者: kelvintan111    時間: 2013-11-26 11:38 AM

看戏别想太多,享受就好,
) A/ U, P0 O6 k5 v# fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。新人是要给时间升级的。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0