標題: 对结局的期待 [打印本頁]

作者: jinglow    時間: 2013-10-20 11:29 AM     標題: 对结局的期待

我期待的结局是, "陈豪"与 "黎耀祥" 两个冤家联手对付一个 "国际超级高手大律师", 那样就天下无敌啦... (如果我是编剧)
作者: tommylau0704    時間: 2013-10-21 12:50 PM

不算突出有少少悶...期望是好劇?
作者: chihung9888    時間: 2013-10-23 09:40 PM

膠劇一套.全港律c.法官只有陳豪.黎耀祥.吳姑娘.劇情老套無新意.悶到爆
作者: 鬼虎    時間: 2013-10-23 10:48 PM

講真~~~ 的確有少少期待
作者: happygirl1234    時間: 2013-10-23 10:50 PM

可以快D大结局吗?好鬼闷
作者: sallytong    時間: 2013-10-24 06:50 AM

[qute 待的结!,陳"陈豪"与"黎祥" 两个冤家联手对付一个 "国际超级高手大律师", 那样就天下无敌啦... (如果我是编剧)
4 S. N$ H0 T# ~- Z6 d. Rwww.tvboxnow.com

. v" t; J* H' ?" X9 q0 I$ ^& a! kwww.tvboxnow.com
jinglow 發表於 2013-10-20 11:29 AM [/quote]www.tvboxnow.com6 x+ M9 x8 \* J6 f
唔洗請
1 n1 t# \; |# C* w7 o! F+ ]www.tvboxnow.com+ Y  p! K: I6 Z4 c
以TVB 一般结局都係咁
1 Y% v! K5 S# J* n" S% D# V3 q* {* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳豪由    奸人鐘景輝旗下娈節
" q4 a' V' h9 N: tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。与黎祥一同打低鐘景辉
作者: chinchiu2004    時間: 2013-10-24 09:27 AM

陳豪與黎耀祥表面反面,但暗地聯手對付鍾景輝。
1 ^; a4 m& t3 L公仔箱論壇(如果我是编剧)
作者: moonlight1812    時間: 2013-10-24 01:51 PM

劇情老套,悶。
作者: Nichwang    時間: 2013-10-24 11:56 PM

次次交鋒,都是祥仔勝,這樣的安排有點不妥,達不到雙雄旗鼓相當的感覺,吸引力大減,編劇失敗。難怪收視麻麻。我本身就沒甚麼興趣再追看。編劇唔掂,浪費了祥仔和陳豪倆位好演員。TVB,唉!!
作者: moonlight1812    時間: 2013-10-25 05:21 PM

屋企電視唔 arm 睇,迫我要 "上街睇電視"
作者: SexyLorraine    時間: 2013-10-27 03:04 PM

我已廿多年沒有看 TVB 製作的節目,因為他們廿多年也沒有進步過!
作者: TVBmaniac    時間: 2013-10-27 05:23 PM

的確有少少期待
作者: vacationbear    時間: 2013-10-27 05:26 PM

Quit boring! Still hope to see.
作者: sanpanjian1029    時間: 2013-10-27 06:29 PM

i hope so  ...
作者: swdlhk    時間: 2013-10-31 12:14 PM

一d都唔奇待
作者: mrfusion    時間: 2013-10-31 02:21 PM

我已廿多年沒有看 TVB 製作的節目,因為他們廿多年也沒有進步過!
2 v+ ~1 N- ~7 `/ x0 m& X3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SexyLorraine 發表於 2013-10-27 03:04 PM
4 n, O7 O9 P) ~& f4 ~7 r% O; Wtvb now,tvbnow,bttvb
. o' [. p9 ]' Etvb now,tvbnow,bttvbHow are you suppose to judge if you never watched?
作者: bigheadson    時間: 2013-11-2 05:08 PM

我估又係同普通結尾....
作者: mimifeng    時間: 2013-11-3 12:26 AM

我都觉得咁样结局一点都唔出奇咯~~!
作者: 大文細佬    時間: 2013-11-13 01:07 AM

4 U+ s- K' Y7 P* D7 j
2 z3 D" [$ ^$ h6 s 7# chinchiu2004 其實一定估到係咁嘅ending喇.. 仲要係二奶個仔同大婆個仔爭家產添, 即係陳智燊同王浩信爭, 律師代表就係你講嘅對決
作者: petersite168    時間: 2013-11-13 02:11 AM

I would like this see happy ending
作者: druge    時間: 2013-11-13 04:31 AM

0 {! e2 o0 b! c6 g# O

! T- r7 J, x! s4 C; Z* [6 LHow are you suppose to judge if you never watched?
' ]/ F+ q: ^9 N* U; M# Pwww.tvboxnow.commrfusion 發表於 2013-10-31 02:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f# L3 ?$ k( O. ^

; Z4 m0 X5 K" s6 U& M
! S6 |( |+ H+ ?1 f; E公仔箱論壇你都係打中文啦!www.tvboxnow.com, v8 h, s$ h4 `: S
你 D 英文真係笑死人, 你唔好當中文字變做英文字就叫英文
作者: flower1288    時間: 2013-11-14 05:15 AM

Its a comedy, so I am thinking its a good/nice ending for everyone involved.
作者: mrfusion    時間: 2013-11-14 07:57 AM

# q) J( N$ s. P$ v& L+ h- E! {. q
( `* ?3 Y' {/ rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇+ B: L) V7 N- G# B7 u- S
你都係打中文啦!
; u+ v3 P4 U/ r/ z+ G% _3 Qtvb now,tvbnow,bttvb你 D 英文真係笑死人, 你唔好當中文字變做英文字就叫英文
5 j0 {9 S+ a) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。druge 發表於 2013-11-13 04:31 AM
5 v9 x, |) {0 B5 ~www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 q" T% Z; c5 F. n* {$ n
Why don't you correct it if your English is so good! Your remark is off-topic, insulting, and pointless.
作者: 大文細佬    時間: 2013-11-26 02:45 AM

睇完法外結局.. e+對TVB之後所有劇都唔會再有期待..
作者: dm5065    時間: 2013-11-26 09:47 AM

作者: Dany13    時間: 2013-11-26 10:35 AM

很无言的结局~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0