標題: [翻唱] 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:30 PM     標題: 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了

/ ^( w' A  A1 f: o( v+ C* `公仔箱論壇
' O4 q5 r' S8 y& Z[youtube]GRSUqbe42Kk[/youtube]
/ G( o0 z! [  G" _www.tvboxnow.com
! U! D9 V2 h8 X7 n& ^; L: X" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了
+ k! b1 |/ @. A' M( y6 ]www.tvboxnow.com
3 r) X( Z7 w% N$ B" K% W0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V& X; ^" w) a4 j. f1 b
動力火車) `9 _( z& _; G( C5 O3 n8 M& x5 e" O

. a' i5 P0 Y+ C4 L, _$ U& r1 _tvb now,tvbnow,bttvb 單程車票% Y! F9 H6 V! s1 p# u
作詞:許常德
( L$ E! s" K! n) l; xwww.tvboxnow.com作曲:塗惠元
6 C7 D0 M* s7 ewww.tvboxnow.com編曲:塗惠元TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% N; G' n, }8 D* Q( I& C1 F: y4 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y: L6 o# K3 S+ B; ]7 r
想逃的時候 讓黑夜載我走
  s1 V5 M. Y+ B: i* k# e6 Ttvb now,tvbnow,bttvb分手的時候 愛是單程的列車tvb now,tvbnow,bttvb, ]/ }+ a; v1 X: S; L# K
回憶的時候 請讓我哭個夠
! Z4 H9 o: m/ d& R9 E, @心碎的時候 別回頭不要管我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 s" w8 e" n, {
喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
. y) \3 _$ a  Z( Z: Ntvb now,tvbnow,bttvb喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
! m. \! w) i! ^4 ?; }7 X/ ztvb now,tvbnow,bttvb為何告訴我 愛我都是愛錯tvb now,tvbnow,bttvb, @! |  d/ c% B/ ?- k. O! f% b
叫我怎麼去接受 不要告訴我tvb now,tvbnow,bttvb8 P; a3 F; o0 T5 E
愛你也是愛錯 我怎麼回頭tvb now,tvbnow,bttvb. @1 w. n) ^4 o- [- j
更多更詳盡歌詞 在 tvb now,tvbnow,bttvb5 b: K) w* P& r! P" Z- w: n2 N
想醉的時候 淚就是一杯酒www.tvboxnow.com# O  X  ?9 P8 {* F' P
想你的時候 我總是一無所有TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `1 h. m9 B" t+ J
喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .www.tvboxnow.com. t+ E6 z  D$ A1 f  x" X& G& t& J
喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .www.tvboxnow.com  y$ g, `1 c6 c, X6 x
為何告訴我 愛我都是愛錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B4 d1 r0 A: c
叫我怎麼去接受 不要告訴我www.tvboxnow.com8 Q# m- I* L9 O; ?( m) P
愛你也是愛錯 我怎麼回頭! j/ T" F/ A8 }" `' r2 p
請你告訴我 愛我怎會愛錯
+ S" V0 q  P7 o) y, h公仔箱論壇叫我怎麼去反駁 誰來告訴我
( n* A8 R9 F& I愛你從未斷過 心悄悄回頭tvb now,tvbnow,bttvb- Q" j/ L  }5 J/ L

作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 10:47 PM

GRSUqbe42Kkwww.tvboxnow.com4 v% t2 Y6 s5 ]1 c
1 D! F- t2 @0 |4 u; ?' I1 E$ S
原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了
" ^( [: d7 U9 R1 ]0 v1 G1 T& B3 v2 ?cfuwai 發表於 2013-11-10 10:30 PM
& i1 G: U: z- `1 A# y
冇氣?你睇你唱得幾free幾high!
5 b# F* p8 S1 e% C# Wtvb now,tvbnow,bttvb
5 b' d, g; ^1 D) O: k" w公仔箱論壇夾晒你嘅style!一流!
0 b; @: l9 u/ ?  H7 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com( E& t& r" H5 Q" b/ ]3 s9 D4 Q( c- _
cfuwai係得嘅!佩服!
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:09 PM

cfuwai 唱得好正,好有feel,唔覺你冇氣.公仔箱論壇8 Y. g' ~) g4 t9 L, E$ @( Q& C
不過見你唱前唱後都要飲水補充,就知首歌要用好多力氣去唱
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:10 PM

2# blackpig936
- U2 l* u; X: L3 i: ^! m9 o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 a0 Z# ^' l& b- Q

: a; O8 h) G. A5 x7 P7 l哈~~~!你客氣"姐",自己知唱得差,不過我不介意唱得差比人聽的,最緊要唱時好玩吧!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:17 PM

3# ~劍全~ ' s# R( S: h6 W3 k9 P; p

$ h& ?9 V( h! [2 x公仔箱論壇公仔箱論壇7 C- T* R: a  ~3 T- I3 J7 l
因為一星期得一天唱,所以我多愛唱嗌歌,盡快為喉嚨熱身,所以一定要多飲水為喉嚨降溫,唔係喉嚨會受傷的呢!
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-12 03:31 AM

動力火車 D 歌。。。 我睇到佢哋我已經驚啦公仔箱論壇7 m+ e* a( t% P/ Z/ g/ I
知道有幾難唱。。。 超級rock >..<
9 x+ g/ @/ ?! e' Twww.tvboxnow.com
, R/ \7 F# D+ q1 B$ ~www.tvboxnow.com但你把聲 幾適合 rock ~~
  L" V  L4 \1 m8 ^( K7 }不過咁樣唱,把聲有冇事啊~~
) G: ~7 c5 i7 z/ Y3 D$ P8 P1 J真系要好好休息下先得 >..< 唔同D rock 慣嘅, 點樣大叫把聲都冇事好佩服佢哋啊。
5 k# W9 a! [  F( i$ y" ^1 q, e" t6 Z) v$ f, G/ k
support。 
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-14 12:51 AM

cfuwai唱這類歌點會唔掂喎!!平時唱啲靜態歌都唱到勁rock,有哂功底啦~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:02 PM

6# la..lala^0^
! I; J, ?- O/ R- c% T, h# W/ w$ j
哈~~~!我的喉嚨已經適了一週一次的嗌下,不過如果日日如是就分分鐘失聲了,咪試!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:03 PM

7# kilykilyk , d6 X4 U1 ~7 c: c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# E0 c! J% C4 [+ h3 x
/ ]$ ?$ R# H% n% ?
哈~~!個人風格嘛,哈~~~!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0