標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止] [打印本頁]

作者: jacksonkua    時間: 2008-3-5 08:50 PM     標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止]

★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★

獎金是 $TVBNOW 100萬.

★★★所有會員留意,每人只俾估一次★★★  
挑選後,會員唔可以編輯貼子(edit post)違者的參與將會視為無效

本期<估波有獎問答遊戲>將會集點在 英超第二十九轮威根(主)vs 阿仙奴

玩法: 邊位估中三關就可以贏取獎金(如果多人估中, 獎金平分).

第一關: 場波膽
第二關: 全場波膽

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!(以裁判吹哨为准)
(注:被犯规,对方唔一定被罚黄咔 ; 如果冇人"犯规",答案就係"冇/没有")

如果冇人估中三關, 奖金将会派俾估中"第二關"+"第三關"嘅会员!

截止日期:        二零零年三月九号;傍晚点 (香港時間)

谢绝老千,后果自负!
如有问题,可以PM我!

作者: jacksonkua    時間: 2008-3-5 08:51 PM

我估:
第一關: 半場波膽 - 威根 0-2 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 1-3 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Abou Diaby (阿仙奴)
作者: sylk    時間: 2008-3-5 08:57 PM

我估:
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Abou Diaby (阿仙奴)

足球我什么都不懂~~就COPY``jacksonkua大哥的啦~:014:
作者: 粉红乌鸦    時間: 2008-3-5 09:02 PM

我估....

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Abou Diaby (阿仙奴)

我也不会。。。
作者: trcttr    時間: 2008-3-5 09:04 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Emmanuel Eboue (阿仙奴)
作者: djt121216    時間: 2008-3-5 09:08 PM

第一關: 半場波膽 - 威根 0-1 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 0-2 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= 弗朗塞茨·法布雷加斯
:onion03:
作者: kennice    時間: 2008-3-5 09:09 PM

第二關: 全場波膽 - 威根 0-3 阿仙奴
作者: zactlion1899    時間: 2008-3-5 09:11 PM

第一關: 半場波膽 - 威根 0-0 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 0-1 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯規"嘅球員!= Abou Diaby (阿仙奴)
作者: nesta0013    時間: 2008-3-5 09:14 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= adebayor(阿仙奴)
作者: puma8811    時間: 2008-3-5 09:16 PM

作者: kokjong    時間: 2008-3-5 11:01 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Abou Diaby (阿仙奴)
作者: Stephenlai1986    時間: 2008-3-6 12:03 AM

第二關: 全場波膽 - 威根 0-4 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Adebayor (阿仙奴)
作者: Wanye1882    時間: 2008-3-6 12:19 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Adebayor (阿仙奴)
作者: bmoon1977    時間: 2008-3-6 02:27 AM

第一關:  1-1
第二關:  1-3
第三關:  hleb
作者: cenachamprey619    時間: 2008-3-6 03:30 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Fabregas (阿仙奴)
作者: ljw1982    時間: 2008-3-6 07:59 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员 => Hleb (阿仙奴)

:onion14: :onion14:
作者: megamax    時間: 2008-3-6 08:23 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= William Gallas (阿仙奴)
作者: C_L_Beh    時間: 2008-3-6 08:24 AM

0:0
0:2
Toure
作者: jey    時間: 2008-3-6 08:51 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= adebayor(阿仙奴)
作者: kelvin78    時間: 2008-3-6 08:52 AM

第三關:  Abou Diaby (阿仙奴)
作者: crashersus    時間: 2008-3-6 09:19 AM

第一關: 半場波膽 - 威根 0-0阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 0-0 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Helb
作者: premier85    時間: 2008-3-6 09:44 AM

第一關: 半場波膽 - 威根 1-1 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 3-1 阿仙奴
作者: kd90lmpv    時間: 2008-3-6 10:03 AM

第一關:半場  威根 1-1 阿仙奴
第二關:全場  威根 1-2 阿仙奴
第三關:弗朗塞茨·法布雷加斯
作者: woodstock1221    時間: 2008-3-6 01:20 PM

作者: 羅愛我    時間: 2008-3-6 02:00 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Adebayor
作者: 我系一督屎    時間: 2008-3-6 05:06 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= 希比(阿仙奴)
作者: dicanio_michael    時間: 2008-3-6 05:23 PM

第一關: 半場波膽  威根 0-2 阿仙奴
第二關: 全場波膽  威根 0-3 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= 費比加斯 (阿仙奴)
作者: leanming    時間: 2008-3-6 06:33 PM

第一關: 半場波膽: 0-1
第二關: 全場波膽: 0-2
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!(以裁判吹哨为准): Hleb
作者: devin    時間: 2008-3-6 06:48 PM

第二關: 全場波膽 - 威根 1-2 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员 => Hleb (阿仙奴)
作者: steve86    時間: 2008-3-6 08:25 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Fabregas (阿仙奴)

作者: lukeong    時間: 2008-3-6 08:38 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= fabregas(阿仙奴)
作者: kloh    時間: 2008-3-6 08:41 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Fabregas (阿仙奴)
作者: chengling998    時間: 2008-3-6 08:51 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Abou Diaby (阿仙奴):024:
作者: Lampard-8    時間: 2008-3-6 08:52 PM

作者: tanina    時間: 2008-3-6 09:03 PM

作者: samuel9013    時間: 2008-3-7 12:02 AM

作者: cck_my    時間: 2008-3-7 12:05 AM

作者: jim5655    時間: 2008-3-7 01:09 AM

第一關: 半場波膽 - 威根 0-1阿仙奴
作者: wenz    時間: 2008-3-7 08:14 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => Fabregas
作者: totorabbit    時間: 2008-3-7 09:18 AM

作者: ehlow    時間: 2008-3-7 05:12 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= kolo habib tour(阿仙奴)
作者: scslam14    時間: 2008-3-7 06:50 PM

第一關: 0 - 1
第二關: 0 - 1
第三關: Adebayor (Arsenal)
作者: tang6620    時間: 2008-3-7 08:09 PM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Adebayor(阿仙奴)

作者: lma23    時間: 2008-3-8 05:04 AM

第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!=Fabregas
作者: mccs1981    時間: 2008-3-8 08:53 AM

第三關: 第一位"被犯規"嘅球員!= Abou Diaby (阿仙奴)
作者: ckhooi74    時間: 2008-3-8 10:12 AM

第一關: 半場波膽 - 威根 1-0 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Emmanuel Eboue (阿仙奴)
作者: yamfu    時間: 2008-3-8 12:42 PM

作者: bigpandax    時間: 2008-3-8 04:26 PM

第二關: 全場波膽 - 威根 1-1 阿仙奴
作者: jclai    時間: 2008-3-8 05:39 PM

第三關: 第一位"被犯规" = Fabregas (阿仙奴)
作者: chengling998    時間: 2008-3-8 09:13 PM

:onion10:
作者: joekuasc    時間: 2008-3-9 02:22 PM

我估:
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Adebayor (阿仙奴)
作者: clever718    時間: 2008-3-9 03:03 PM

第一關:半場波膽:威根 0:1 阿仙奴
第二關:全場波膽:威根 1:3 阿仙奴
第三關:第一位"被犯规"嘅球员:Emmanuel Adebayor

作者: HONBITERU    時間: 2008-3-9 04:07 PM

第一關: 半場波膽 - 韋根 0-0 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 韋根 0-2 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= HELB(阿仙奴)

作者: 刘青云    時間: 2008-3-9 06:20 PM

我估:

资格俾取消
如有问题,可以PM我!

Jacksonkua

作者: Top1    時間: 2008-3-9 06:26 PM

资格俾取消
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: Ah_Boy!!!    時間: 2008-3-9 06:28 PM

资格俾取消
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: TVB_$$$    時間: 2008-3-9 06:30 PM

资格俾取消
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: wlt1110    時間: 2008-3-9 06:33 PM

我估:
第二關: 全場波膽 - 威根 2-2 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员!= Fabregas (阿仙奴)
作者: 包青天    時間: 2008-3-9 06:33 PM

第一關:  0-1
第二關:  1-2
第三關:  hleb

资格俾取消
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: 爱神007    時間: 2008-3-9 06:36 PM

资格俾取消
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: DeDeViL    時間: 2008-3-9 06:36 PM

第一關: 半場波膽 - 威根 1-0 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 威根 2-4 阿仙奴
第三關: 第一位"被犯规"嘅球 => heskey
作者: 通胜王    時間: 2008-3-9 06:38 PM

第二關: 全場波膽 - 威根 0-1  阿仙奴

资格俾取消!
如有问题,可以PM我!
Jacksonkua

作者: van_pussy    時間: 2008-3-9 06:48 PM

作者: jacksonkua    時間: 2008-3-10 06:16 PM

赛果+答案:-
第三關: 第一位"被犯规"嘅球员=Koumas (威根)

呢期冇人估中三關,同样冇人估中"第二關"+"第三關"

多谢参与,请继续支持足球天地!:onion14:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0