標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

' ^/ z6 k( o$ `/ vwww.tvboxnow.com* N( H& q4 f$ p3 _4 i" X- ^( o/ o
[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( D8 g, L, f/ L

鼻音重, 但我唔會改

( r0 m' `" O* @www.tvboxnow.com

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

& c: p, j# L0 s4 [. L8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

公仔箱論壇& L$ i% d) }; n6 @( T6 ^

今次好特別.我楂主意加妳精華.

tvb now,tvbnow,bttvb" m6 R0 r# Q0 @7 {- s( E

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?+ d( f& M( e/ S

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

" B: Z) i9 ^& R  A! V  i4 @

有 feel,好好聽.

公仔箱論壇% k8 [' g8 y& l, F- \

多謝妳的分享.

www.tvboxnow.com3 w9 ^8 b, v( d. ?1 M

請支持本論壇.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O! `  l& i4 q: k; P  ~4 h6 P

努力呀.支持妳.

www.tvboxnow.com  ?  m  d; e' L% m4 i# t( k/ Z

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

tvb now,tvbnow,bttvb9 \% R; x5 f! t3 I) j, A

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

; e5 Q+ p$ u( F/ Z' Y1 ~
講得好.我好欣賞 呢句
; Y+ Q# [. ]  H3 \+ X# L我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.公仔箱論壇2 `7 p% P3 _* a8 w2 M
今次好特別.我楂主意加妳精華.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, I2 G* B% J7 s  ]+ f
同唱歌無關,因為妳講出我心聲.
) T# K* Q4 E8 Gtvb now,tvbnow,bttvb我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.
. a7 Q9 V& A% d! w7 ?& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有 feel,好好聽.www.tvboxnow.com, \4 E/ B) J% M4 c/ k1 y; B( D
多謝妳的分享.
' B6 X; [/ @2 V2 Z請支持本論壇.
2 L7 s) N! q  B努力呀. ...
, E& [7 }: j7 X5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
5 |' U8 R0 v' K/ Y
tvb now,tvbnow,bttvb# G& G2 \* l: a3 R  `8 W+ c& A8 ^4 z
係喎. 唔該P版主
* W5 ^) a# R: w# B( x/ {4 o% c我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~
3 f* q% W% ]; p3 ]4 Cwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com- e" Q* H' B! b; r+ f
成日都有人話我鼻音重, 叫我改....公仔箱論壇6 |6 Y( w# Y: N: _+ {
改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野....
/ X5 Z& e1 g. Y. @! n/ L% [$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放.3 H% P4 P& g1 u) m
www.tvboxnow.com1 s; d3 s6 S( p, q
我係鼻音重, 但我唔會改~~
( O# c4 a' y; ~  _' U7 n8 C公仔箱論壇我有我風格~~
* ^$ K# n5 D$ y# A; x6 E) N* Dtvb now,tvbnow,bttvb唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 b5 [2 T- q9 y! c# N( P0 }, K+ B- @

) J8 r* I- F! {0 Z公仔箱論壇期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...
& ]' q6 M3 v: u) q2 H2 F2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪...
+ Z7 C& A( ~# \' ]公仔箱論壇而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!公仔箱論壇! G% }! o5 E4 R0 a
唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....tvb now,tvbnow,bttvb1 ], x  i5 ~! y  d5 V% k
gen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0