標題: 《潮拜武當》討論區 [打印本頁]

作者: CC517    時間: 2015-6-13 10:37 AM     標題: 《潮拜武當》討論區

/ S9 e1 e, L: E4 T. a  k9 gwww.tvboxnow.com) A) `5 M) E. G
潮拜武當 tvb now,tvbnow,bttvb% t2 G$ O# W- Q1 i% r9 R
點解無人講呢套劇呢?
" e8 @* k9 V8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; T% B+ R8 B- ?, J. y9 x公仔箱論壇錢小豪做個臥底差佬,個樣木木地,好少睇佢啲戲,係咪咁嘅呢?
6 F2 E( B: y! T' y4 S: o) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ @1 t) ~+ K' G1 f9 q: I+ J元秋師父做媽咪師父,又同以前電影風格唔同,有趣
7 t4 f) e  b* `& K4 T
( O/ l1 }: K) I, O) l4 P. a6 atvb now,tvbnow,bttvb郭政鴻扮失憶儍仔,好入格
作者: zzleezz    時間: 2015-6-13 06:53 PM

人物太多了....唔多喜歡軒少同埋Shangri-la Baby...
作者: CC517    時間: 2015-6-13 10:51 PM

張頴康係做得好浮誇
作者: mnb1123    時間: 2015-6-14 12:12 PM

睇佐兩集冇興趣追落去,無線呢排D劇冇勿吸引力
作者: CC517    時間: 2015-6-14 10:59 PM

因為元秋至睇
作者: luigi888    時間: 2015-6-15 10:12 PM

Totally Rubbish
作者: CC517    時間: 2015-6-16 11:18 PM

唔好要求咁高,仲有好多人睇緊
作者: rossi4646    時間: 2015-6-17 07:29 AM

请问边个知英文插曲叫MEh名????
作者: hashonet    時間: 2015-6-17 07:32 AM

看完最新一集只有一個感想。
5 x1 s2 U. _6 E, C+ A" Bwww.tvboxnow.com
' b1 [: W" B( Y2 T不用研發武器啊,丟幾顆番薯就會爆炸了。
作者: CC517    時間: 2015-6-19 11:11 AM

好提議,唔爆炸食左佢都會排毒
作者: 123331    時間: 2015-6-23 03:47 PM

人物太多冇吸引力
作者: BBee8888    時間: 2015-6-27 09:48 AM

劇情不知所為,睇一陣就唔想睇…
作者: niclas    時間: 2015-6-30 05:05 PM

结局觉得点呢?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0