標題: 酒店check-in?! [打印本頁]

作者: timothystron    時間: 2015-8-9 07:59 AM     標題: 酒店check-in?!

酒店check-in?!公仔箱論壇+ Q- u& K  g( ?4 F2 X
公仔箱論壇& Z  B# P% D. I$ w
一行三人去泰國旅行,www.tvboxnow.com  O' v, I/ u; [1 [' k3 i( @0 _8 h
咁其中一個人分配唔到房間就要同個導遊同一間房,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 v4 ?# q# |/ ^! f
咁佢地開房門果陣時身為導遊當然知道『入房前既禮儀』 ,
% s* d: l$ }& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# E) p9 k2 U2 d) D5 H/ c
佢地一打開門個導遊就企定左係個門口度郁都唔郁,
, X& V4 @$ x! p0 L( d咁同佢同房果個唔理得咁多,  因為太累所以就沖左入廁所沖涼...tvb now,tvbnow,bttvb: N1 |- u4 l+ U" B  j6 s! D
到佢沖完涼出來, 個導遊就即刻捉住佢走左去大堂話要換房...www.tvboxnow.com* X$ ?4 P5 s/ G/ Z1 D3 t4 ~: [
個同房知一定有事但係唔敢問, 到第二日個導遊就同佢講: 0 M- |: D7 h  i8 U2 n+ y0 I
『昨晚開左門之後, 因為一開門通常都會見到床尾同埋一塊大鏡, 就見到有個女人坐左係床尾度梳緊頭,
2 T# X# n( v" T0 jtvb now,tvbnow,bttvb想叫你轉身走, 但係你就沖左入廁, 叫都叫唔切, 1 A4 _( {1 y1 |. U' [& V* r
咁都無計啦唯有扮睇唔到走入去執野,
5 b  R! [1 F( h/ i' V$ M% Twww.tvboxnow.com2 s0 W' u4 y+ \7 ?2 w
將所有野放左入衣櫥之後, 拎轉頭個女人已經唔係房入面,
1 P3 e2 c0 H& v1 t7 c( V4 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我就以為無事, 行去床度開電視睇睇左一陣,
$ l# F$ b% A8 j% d( u公仔箱論壇又見到個女人係大門口度一步一步咁行緊埋我身邊, 公仔箱論壇0 ~/ z1 R- ], X) \' ~; l% P0 V
咁都無辦法啦又要扮睇唔到, 點知佢越行越埋行到去我面前,仲同我講左 % g6 q* }8 T: O- e
一句 野,  我 好驚, 所以你一出來,  我就即刻拉住你一齊走囉, - F# e( h% q0 f+ Y. g3 d* Y6 Z
咁大家估唔估到隻女鬼同個導遊講左句乜丫???????????   i/ D1 F% R6 @  p# A

# D+ n; }4 D5 G5 q9 X2 u3 ^
( x0 G3 j! e, s% X, P4 t3 T隻女鬼同佢講:『我~唔~信~你~睇~我~唔~到』
作者: gzx08    時間: 2015-8-16 12:44 AM

看一看了!
作者: PochaccoSze    時間: 2015-11-19 08:57 AM

Thanks for sharing
作者: 龙门客栈    時間: 2018-1-8 04:52 PM

唔係讲。。。你睇我唔到,你睇我唔到,我请你食烧鹅。
作者: gbb0323    時間: 2020-4-26 11:25 AM

非常感謝大大的分享!
作者: logerama    時間: 2020-5-21 09:40 PM

thanks for sharing!!
作者: iceman77777    時間: 2020-6-29 11:48 AM

Thanks for you sharing and thank you so much.
作者: king1123    時間: 2020-7-2 08:56 PM

Thanks for you sharing and thank you so much.
作者: muscler    時間: 2020-8-21 02:53 PM

Interesting, thanks for your share
作者: jwluo    時間: 2021-7-15 02:26 PM

笑话黎架~~~??????

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0