標題: 日本奈良超靚櫻花 ! [打印本頁]

作者: manyiu    時間: 2019-4-13 12:02 PM     標題: 日本奈良超靚櫻花 !

又係櫻花時間,呢兩日都有介紹,唔係想毒大家,只係去唔到旅行,睇吓都開心嘅。今次呢輯相拍攝地點係奈良縣嘅又兵衞櫻,日本攝影師@fuehrsn放上Twitter後熱傳,佢話係最靚嘅櫻花,配合埋佢嘅攝影技術,唔同時間嘅櫻花有不同美態。入嚟有得睇埋櫻花飄落水面嘅片,有隻雀仔陪襯埋,喺Twitter好高人氣,睇完真係好想去旅行。
2 k9 s$ i) h& }0 e( e公仔箱論壇
0 Z* P' q: }3 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 z6 B) m" }7 n$ b

1 L0 g; v5 v' b5 B' {- H3 E- Rwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com  m9 z6 g8 R' ?2 Y" f5 h

9 E9 {; w1 ]  L6 r0 [4 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o- ^- c! V+ p7 j. `6 ]$ `6 b7 [

4 l  B3 w9 D8 u2 gwww.tvboxnow.com* H1 X5 I; T& A, _. f- k( N# @
www.tvboxnow.com; E# j; u! k/ Q! t+ D( i
多謝 prodigydou 提供公仔箱論壇' {4 Z1 `7 j$ w4 U0 s% ?! X

作者: hkgirl2019    時間: 2019-4-15 03:38 AM

very beautiful
作者: tongtong5210    時間: 2019-6-7 09:02 PM

THX~ 超美
作者: symr1    時間: 2019-6-30 09:39 AM

好看、漂亮的圖,謝謝分享!
作者: MK12GTL    時間: 2019-7-14 06:06 PM

VERY BEAUTIFUL VIEW
作者: yin1989    時間: 2019-7-24 06:16 PM

Thank you for sharing
作者: abcd0020    時間: 2019-7-28 11:16 AM

非常感謝樓主無私分享
作者: wong_siu_tina    時間: 2019-10-14 04:21 PM

sakura, i watched it at tokyo inokashira park.
作者: JosephHsu    時間: 2021-4-21 05:59 AM

美景真的很棒  謝謝版主好分享
作者: 1477263524    時間: 2021-5-18 05:51 PM

美景拍的很棒  謝謝版主好分享

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0