標題: 馬場25投注策略 [打印本頁]

作者: rickynkee    時間: 2019-6-16 10:29 PM     標題: 馬場25投注策略

沙田日賽11場賽馬結果首先為贏在起跑線報喜. 雖然結果係11比3即是贏咗三場連贏輸咗八場. 但係有一場連贏派六佰幾蚊所以就在這場另到今次可以贏倒$$99.50. 這個總數是加入馬場25投注策略結果來計. 今次馬場25投注策略是位置連贏一拖三加連贏及位置連贏鐵三角混合二串三過關$10.00=$270.00  結果中咗一場位置連贏派$65.50. 今次賽果能夠贏得$99.50全靠有一場派六佰幾蚊如果唔係又係要輸錢.   今次好彩馬場25投注策略可以有$65.50收番小小. 過往連一毫子都未收過. 最奇怪是過往最後都會介紹自己將會買的馬來介紹. 但今次最後沒有介紹自己可以買來介紹給馬迷. 原因有二場冷獨贏沒有介紹給馬迷買. 奇怪就在這樣
作者: 吳鄧瑞芳    時間: 2019-6-16 10:42 PM

作者: 吳鄧瑞芳    時間: 2019-6-16 10:44 PM

作者: 岑敢常    時間: 2019-6-16 10:53 PM

唔駛咁大感受祇係贏咗九十幾蚊就咁大慶祝如果贏咗百幾萬唔係要舞獅燒炮長及打鑼打鼓. 以前輸的錢差唔多利息都唔夠. 你玩嘢呀
作者: rickynkee    時間: 2019-6-16 11:00 PM

愚蠢垃圾評馬人可以贏倒錢我們要讚賞及古勵另他們有番啲信心. 下次能夠再贏錢我要打鑼打鼓慶祝
作者: 專抽後帳    時間: 2019-6-17 12:46 AM

跑完馬同朋友食晚飯經談今日11場賽馬 講吓講吓發現有一把好熟聲音 原來係街市舍團來食晚飯  原來他們說機符聽錯料 原來話楊明綸尾場博馬 點知道楊明綸以經贏咗第三場嘉應精英 好驚聰錯料  當時到尾場十五十六買好還是唔買好 結果最後都買番小小如果唔係就唔底 這就是聽番離的說話  他們贏咗幾多我就唔知  我個心想唔通真係有內幕貼士  但係點解贏在起跑線經常話同練馬師 騎師及馬主好熟 他的料經常都係輸好小贏  唔通他們自己就有料 幫練馬師 騎師及馬主放流料來一個交換條件  以前都聽過老人家講過係有咁既事 原來是真 可憐次次聽贏在起跑線的馬迷 原來呢班馬迷係幫凶
作者: wedewadwa    時間: 2019-6-17 01:15 AM

專抽後帳你沒有講錯 我記得膽識過人主持人莎拉 她介紹好多次男朋友楊明綸騎的馬次次都係輸 有堅料點會通街講吓 講輸馬就話比你們知
作者: 岑敢常    時間: 2019-6-17 02:15 AM

贏在起跑線是否是第一次贏錢原因我最近好少上網睇動態. 我去旅行去咗接近半年. 有錢唔去旅行好笨
作者: 岑敢常    時間: 2019-6-17 02:22 AM

我去咗夏威夷曬太陽 食好嘢重搵咗條女閞心吥 賭馬贏咗錢就要享受. 好好學有些評馬人  祇識賭馬講粗口煲煙  次次輸到閪口閪面. 真係好愚蠢同笨
作者: 岑敢常    時間: 2019-6-17 02:24 AM

這些評馬人有冇人知道是誰
作者: wedewadwa    時間: 2019-6-17 05:37 AM

亨利 文傑 安西 仲達 黃總 朱鎮輝 還有兩條大把仔
作者: 格力之霸    時間: 2019-6-17 11:31 PM

星期三雖然沒有夜馬  但馬會安排幾天外國賽馬而贏在起跑線又安排介紹各場心水  以往介紹都係輸多過贏  我不知道評馬人每次介紹都係熱門馬多 介紹完又係輸  他們會唔會有良心過以唔去  還是鐵石心腸話知你死 本地馬都唔掂 又點可以介紹外國的馬呢 外國馬狀態如果祇憑在電視塋光幕見倒 是否有信心去博殺又不知道  評馬人祇睇往績及是否多人投注來介紹 普通馬迷辛辛苦苦搵番離的錢 就比不知所謂垃圾評馬人害死 就雙手迭給馬會 馬會連講多謝一聲都唔駛 馬迷真係慘慘慘
作者: rickynkee    時間: 2019-6-18 12:57 AM

算吧 好多馬迷都你食古不化話唔聽  賭馬祇可以當娛樂玩吓就可以  一年跑咁多次馬  一季內有幾多馬迷贏倒錢
贏錢人多數係大戶 大戶輸九次贏一次以經有本有利 普通馬迷輸兩三次經以入肉  再沒有多餘錢  除非他是一個人唔駛照顧家庭  但始終到會乾河 我說到口水都乾 他們沒有改變   所以又今天起不在此處發言 各位馬迷自重
作者: 專抽後帳    時間: 2019-6-20 02:10 AM

Rickynkee不再發言實在另Fans有點可惜。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0