標題: why有無得救呢 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2009-2-6 02:22 AM     標題: why有無得救呢

身體不知不過差了tvb now,tvbnow,bttvb. }1 e1 P& g) [4 U/ t
近期頭痛不斷......都唔知點解..由早痛到訓覺www.tvboxnow.com+ {3 ?' @* o! _3 Q# f+ c( l8 e
訓覺都差左..以前一落床就訓到....但而家就要好靜無聲先訓到
7 P- w! a0 T' q我有定時食藥..但都唔得...一樣痛
& Z& X! w. O' n/ B1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有近期心好亂.....腦好多時都浮現我就黎有事.....好似就黎死咁
5 J/ y) b% x& Z我真係唔知點解
作者: candy_bbg    時間: 2009-2-6 10:23 AM

楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
作者: 1月11    時間: 2009-2-6 03:56 PM

希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:39 AM

原帖由 candy_bbg 於 2009-2-6 10:23 AM 發表
% A- {  |0 ]* w6 m# C. r, K0 I公仔箱論壇楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
8 y# j0 B6 [* P9 y1 B  i
www.tvboxnow.com- {: ~  _1 F9 V% r0 }* k! e+ a
我都想只係咁小事就好啦
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:40 AM

原帖由 1月11 於 2009-2-6 03:56 PM 發表
& t1 @. @% n. Y8 o+ t8 U- m希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
; c9 o5 y8 T8 I4 v4 r8 b
' b4 m5 s- p1 L# C, S
謝謝你

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0