標題: [已回答] 有啲torrent file下載唔到 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2022-3-20 06:25 PM     標題: 有啲torrent file下載唔到

小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB) 公仔箱論壇( @$ r) m/ `% q" y6 B* ?
所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxx5 d3 |+ N  U1 ^; a& M
就好似咁樣:睇下面個圖
' g7 B* k2 }7 b0 z9 ytvb now,tvbnow,bttvbhttps://drive.google.com/file/d/1Gh0_ukAeRcKg7WSSTlIDpb1BguvoUmRF/view?usp=drivesdk
作者: gracechanstuart    時間: 2022-3-20 11:40 PM

# s# _" C9 V- M* y7 W, t. n& O公仔箱論壇
/ a: K  n2 X/ {" o; b7 E: e; a
小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB)
& [% Z: ]9 L7 f- x8 u; Z所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxx$ M6 z9 ]# g7 ], w8 y$ R  T
就好似咁樣:睇下面個圖  L; g  [" w1 e8 s
ht ...
0 @# X3 T% \# S" Z( Pwww.tvboxnow.comAnonymous 發表於 2022-3-20 06:25 PM
$ f' ~7 Z+ n. G' X5 J% O0 |3 S
需時 -> 無限, 即是你個File 冇 檔案(種子)來源。原因係1. 原發種(帖、檔案)人已經冇繼續做種。2. 檔案太舊,冇人繼續下載。
7 ]0 \1 l# R% K* j( \- W, b  _! V& N' y1 Z* G& b6 x/ f

1 u) w  Q8 I" L7 {' G% d" l" HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。解決方法: 冇。除非你聯絡到原發帖做種人(如果佢仲有保留個File),佢又咁好人願意再次上載。
作者: 匿名    時間: 2022-3-21 12:08 PM

2# gracechanstuart Thank a lotttt

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0