標題: [更新EP08] (明珠台) 《崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks》- EP01~08 [2022-05-26][HDTV-MP4-720P][英語中字] [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2022-4-7 09:07 PM     標題: [更新EP08] (明珠台) 《崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks》- EP01~08 [2022-05-26][HDTV-MP4-720P][英語中字]

Aconcagua is the highest mountain in the world outside of Asia. While not a technical climb, the weather can cause havoc on climbers and successful summit rates are estimated around 30-35%, and Aconcagua maintains the highest death tolls of any of the mountain in South America. With the immanent dangers, and challenges on every front, join Ryan Pyle as he climbs Aconcagua at 6,960m in this episode.

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

【檔案大小】 : 450MB
【影片格式】 : HDTV-MP4-720P(1280x720)
【發音語言】 : 英語中字

(急需支持完成搬遷) 五月營運費緊急募集中  
[已開通PayMe]
因俄羅斯服務器成本倍增,急需於本月內搬遷!
希望大家本月能多多打賞!!
希望努力為大家做多一年得一年,能為大家堅持到最後,感謝大家!
如本月未贊助的,記得幫幫手!!!!!
贊助一下,感激感激!!

>>>>捐助詳請連結<<<<

TVBOXNOW 新FACEBOOK(免走失!!) [舊ACCOUNT給封了]
[url=https://www.facebook.com/Tvboxnow.Team/]https://www.facebook.com/Tvboxnow.Team/

使用"http://195.43.95.234"登入的,懇請盡快加EMAIL或FACEBOOK或盡量留意更新情況

APPS版本授權費用 HK$280 (可先申請試用三天)
電視盒每台價錢HK1200(包運費)
****往後年續HK$250一年****

https://www.facebook.com/Tvboxnow.Team/  或   [email protected]

圖片附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP01.jpg (2022-4-7 09:07 PM, 147.51 KB) / 下載次數 9
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5566706&k=675f19d0eac45e69a744f9bd5b554cd6&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP01.torrent (2022-4-7 09:07 PM, 48.97 KB) / 下載次數 510
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5566707&k=a60a2c87d05a6ff1b4b29c6b16deb5bc&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP02.torrent (2022-4-14 02:44 PM, 48.21 KB) / 下載次數 396
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5573049&k=582bc75ae03585127856a50c064d81ee&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP03.torrent (2022-4-21 07:31 PM, 48.48 KB) / 下載次數 317
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5580106&k=c098fdc4efa2d2b8fe11dd6e9a5a267e&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP04.torrent (2022-4-28 08:16 PM, 48.6 KB) / 下載次數 308
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5586701&k=b857f7d4b2f878b5971e0e4eb1e60e39&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP05.torrent (2022-5-5 07:46 PM, 48.59 KB) / 下載次數 434
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5593138&k=93797c353aa6082fb39c454456f5710e&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP06.torrent (2022-5-12 07:52 PM, 48.92 KB) / 下載次數 276
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5600265&k=fe963dd0d23a8f38d9d946d3a9e5b0d7&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP07.torrent (2022-5-19 08:08 PM, 48.64 KB) / 下載次數 283
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5607086&k=b71f9d86d85fca2f7f0dda7e9deb8479&t=1718247831&sid=JUJWaW

附件: TVBOXNOW 崇山峻嶺極地行 EP08.torrent (2022-5-26 07:56 PM, 49.24 KB) / 下載次數 255
http://www.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5614464&k=51310a98949dd05d566891e1fb848afd&t=1718247831&sid=JUJWaW
作者: tommy369228    時間: 2022-4-7 09:21 PM

作者: riowong86    時間: 2022-4-7 09:36 PM

Thank you for sharing..........
作者: accordv6    時間: 2022-4-7 09:53 PM

Thanks for sharing!!
作者: Quinny911911    時間: 2022-4-7 10:02 PM

多谢分享
作者: dennischuk    時間: 2022-4-7 10:17 PM

thank you for sharing
作者: minglau14    時間: 2022-4-7 11:07 PM

謝謝樓主的分享!
作者: ahollyho    時間: 2022-4-7 11:51 PM

Thanks for hard work
作者: kenkenkk    時間: 2022-4-7 11:56 PM

崇山峻嶺極地行 EP01
Thank you so much
作者: accordv6    時間: 2022-4-8 01:33 AM

作者: tcbd    時間: 2022-4-8 01:43 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: 毛澤南    時間: 2022-4-8 06:22 AM

Thank you
作者: rayluc    時間: 2022-4-8 07:53 AM

Thank you for sharing
作者: IRONG    時間: 2022-4-8 08:33 AM

多谢分享节目崇山峻嶺極地行
作者: thkcom    時間: 2022-4-8 10:05 AM

Thanks for sharing!
作者: loveithateit    時間: 2022-4-8 10:23 AM

thanks
作者: jello_fly2004    時間: 2022-4-8 02:20 PM

Thank you so much!!!
作者: moulding    時間: 2022-4-8 02:34 PM

thanks for sharing
作者: abcd0020    時間: 2022-4-8 02:51 PM

非常感謝樓主無私分享   崇山峻嶺極地行
作者: THKJHK    時間: 2022-4-8 04:55 PM

謝謝樓主的分享
作者: kenpunhk    時間: 2022-4-9 01:06 AM

多謝分享
作者: tcbd    時間: 2022-4-9 01:13 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: Japanese709394    時間: 2022-4-9 02:52 PM

「崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks」Episode 01 (2022.04.07)

多謝分享咁多精彩好睇!加油!         
作者: chaufun    時間: 2022-4-9 03:40 PM

Thank you for sharing
作者: steffyw    時間: 2022-4-10 05:39 PM

Thx. for sharing.
support support support
Support support Support
作者: fuchuenyu    時間: 2022-4-10 07:14 PM

Thanks for sharing
作者: awttt353207    時間: 2022-4-12 06:08 PM

多謝樓主分享
作者: hdjoe    時間: 2022-4-14 10:47 PM

Thanks
作者: accordv6    時間: 2022-4-14 10:55 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-4-15 12:54 AM

作者: tcbd    時間: 2022-4-15 01:43 AM

作者: moulding    時間: 2022-4-15 04:57 PM

作者: tcbd    時間: 2022-4-15 11:45 PM

作者: llinkiu    時間: 2022-4-16 09:28 AM

Thank you so much
作者: jeg1    時間: 2022-4-16 06:28 PM

Thank you
作者: foongkh    時間: 2022-4-17 10:48 PM

作者: thkcom    時間: 2022-4-18 12:32 AM

Thanks for sharing!
作者: happycall    時間: 2022-4-18 03:01 AM

作者: peteranna    時間: 2022-4-18 05:17 AM

THANKS
作者: Japanese709394    時間: 2022-4-19 12:05 AM

「崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks」Episode 02 (2022.04.14)

謝謝分享好東西,衷心感謝!         
作者: awttt353207    時間: 2022-4-19 06:40 PM

多謝樓主分享
作者: denniswongwchk    時間: 2022-4-20 06:01 PM

thanks
作者: accordv6    時間: 2022-4-21 09:48 PM

作者: tcbd    時間: 2022-4-22 12:50 AM

作者: ahollyho    時間: 2022-4-22 01:05 AM

作者: Japanese709394    時間: 2022-4-22 03:40 PM

「崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks」Episode 03 (2022.04.21)

十分感謝樓主的分享,唔該曬!         
作者: moulding    時間: 2022-4-22 05:21 PM

作者: hdjoe    時間: 2022-4-22 08:49 PM

Thanks
作者: tcbd    時間: 2022-4-29 01:42 AM

作者: ahollyho    時間: 2022-4-29 02:04 AM

作者: Japanese709394    時間: 2022-4-29 05:25 PM

「崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks」Episode 04 (2022.04.28)

Thank you so much for providing!         
作者: moulding    時間: 2022-4-29 05:59 PM

作者: tintin8320    時間: 2022-4-29 06:21 PM

thanks
作者: mok25    時間: 2022-4-30 12:04 AM

多谢分享节目崇山峻嶺極地行
作者: tcbd    時間: 2022-4-30 01:17 AM

作者: ldww    時間: 2022-4-30 02:26 AM

THANKS
作者: ldww    時間: 2022-4-30 02:27 AM

THANKS
作者: accordv6    時間: 2022-5-5 10:03 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-5-5 11:57 PM

作者: tcbd    時間: 2022-5-6 02:15 AM

作者: Japanese709394    時間: 2022-5-6 11:33 AM

「崇山峻嶺極地行 / Extreme Treks」Episode 05 (2022.05.05)

Thanks for sharing!appreciated greatly!         
作者: 3xbuba    時間: 2022-5-6 12:08 PM

正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!。。。
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記。。。
作者: moulding    時間: 2022-5-6 05:28 PM

作者: tcbd    時間: 2022-5-7 12:44 AM

作者: ldww    時間: 2022-5-7 01:09 AM

Thanks
作者: accordv6    時間: 2022-5-12 10:01 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-5-12 11:53 PM

作者: tcbd    時間: 2022-5-13 01:20 AM

作者: moulding    時間: 2022-5-13 04:21 PM

作者: accordv6    時間: 2022-5-19 10:06 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-5-20 12:43 AM

作者: tcbd    時間: 2022-5-20 12:51 AM

作者: ldww    時間: 2022-5-20 02:56 AM

thank you
作者: moulding    時間: 2022-5-20 03:51 PM

作者: tcbd    時間: 2022-5-21 12:44 AM

作者: accordv6    時間: 2022-5-26 10:31 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-5-27 12:03 AM

作者: tcbd    時間: 2022-5-27 03:05 AM

作者: ldww    時間: 2022-5-27 03:27 AM

Thanks
作者: moulding    時間: 2022-5-27 03:20 PM

作者: tcbd    時間: 2022-5-27 11:59 PM

作者: fatcat0520    時間: 2022-5-29 12:01 PM

作者: sing4029    時間: 2022-5-30 09:49 PM

thank you for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0