標題: [綜藝] (香港開電視) 《重新出發》- EP01-55 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-7-26 07:05 PM     標題: (香港開電視) 《重新出發》- EP01-55 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8]

(香港開電視) 《重新出發》- EP01-55 [完] [720P][HDTV-MP4][2022-10-8]

◎中文名稱:重新出發
◎英文名稱:
◎年  代:2022
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演:

簡介:
由居韓港人鄭金鈴帶大家重遊首爾,觀衆最關心當然是明洞變成怎樣呢?疫情影響下,好多地标店的确已結業,但有間開業80多年的湯飯餐廳依然旺場,又會去到一間歌德式教堂參觀,更加有一間疫情下投資翻新的特式酒店。金鈴重遊旅客必到點之一首爾塔沖擊視覺及味覺。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: lthung    時間: 2022-7-27 08:15 PM

《重新出發》- EP01-02
作者: tcbd    時間: 2022-7-28 12:08 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2022-7-28 08:55 PM

《重新出發》- EP01-03
作者: msharo    時間: 2022-7-29 05:38 PM

感謝無私精神供大家分享! 加油!
作者: tcbd    時間: 2022-7-29 07:15 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2022-7-29 07:27 PM

《重新出發》- EP01-04
作者: lthung    時間: 2022-7-30 08:48 PM

《重新出發》- EP01-05
作者: tcbd    時間: 2022-7-30 08:59 PM

作者: stephentamlw    時間: 2022-7-31 12:38 PM

thanks
作者: lthung    時間: 2022-8-2 06:53 PM

《重新出發》- EP01-06
作者: tcbd    時間: 2022-8-2 11:05 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-3 06:41 PM

《重新出發》- EP01-07
作者: tcbd    時間: 2022-8-3 07:02 PM

作者: hanamaruxo    時間: 2022-8-4 10:55 AM

good show
作者: lthung    時間: 2022-8-4 09:56 PM

《重新出發》- EP01-08
作者: tcbd    時間: 2022-8-4 11:24 PM

作者: poon94359190    時間: 2022-8-5 07:11 PM

Thank you ...
作者: tcbd    時間: 2022-8-5 07:14 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-5 08:46 PM

《重新出發》- EP01-09
作者: alexckw2000    時間: 2022-8-6 04:21 PM

good, thank you very much for sharing
作者: tcbd    時間: 2022-8-6 07:19 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-6 09:40 PM

《重新出發》- EP01-10
作者: leong168    時間: 2022-8-7 09:24 PM

thx for share
作者: lthung    時間: 2022-8-9 08:22 PM

《重新出發》- EP01-11
作者: rtamrtam    時間: 2022-8-10 12:15 AM

thanks
作者: tcbd    時間: 2022-8-10 07:30 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-10 08:16 PM

《重新出發》- EP01-12
作者: lthung    時間: 2022-8-11 08:32 PM

《重新出發》- EP01-13
作者: tcbd    時間: 2022-8-11 09:45 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-12 07:37 PM

《重新出發》- EP01-14
作者: tcbd    時間: 2022-8-13 12:34 AM

作者: lthung    時間: 2022-8-13 07:47 PM

《重新出發》- EP01-15
作者: tcbd    時間: 2022-8-13 10:35 PM

作者: fatcat388    時間: 2022-8-15 10:28 AM

thanks
作者: lthung    時間: 2022-8-16 09:01 PM

《重新出發》- EP01-16
作者: tcbd    時間: 2022-8-16 09:46 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-17 09:09 PM

《重新出發》- EP01-17
作者: tyt1000    時間: 2022-8-17 09:53 PM

謝謝分享 重新出發 EP17
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-17 09:53 PM

Thanks for sharing  重新出發 EP17
作者: wk_chan@99    時間: 2022-8-18 10:40 AM

Thanks
作者: lthung    時間: 2022-8-18 09:06 PM

《重新出發》- EP01-18
作者: tcbd    時間: 2022-8-18 09:38 PM

作者: tyt1000    時間: 2022-8-18 09:40 PM

謝謝分享 重新出發 EP18
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-18 09:41 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP18
作者: tcbd    時間: 2022-8-18 09:56 PM

作者: tcbd    時間: 2022-8-18 10:28 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-19 08:14 PM

《重新出發》- EP01-19
作者: tyt1000    時間: 2022-8-19 09:43 PM

謝謝分享 重新出發 EP19
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-19 09:45 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP19
作者: tcbd    時間: 2022-8-19 11:16 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-21 02:05 AM

《重新出發》- EP01-20
作者: tyt1000    時間: 2022-8-21 02:32 AM

謝謝分享 重新出發 EP20
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-21 02:33 AM

Thanks for sharing 重新出發 EP20
作者: lthung    時間: 2022-8-23 07:46 PM

《重新出發》- EP01-21
作者: tyt1000    時間: 2022-8-23 07:57 PM

謝謝分享 重新出發 EP21
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-23 07:58 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP21
作者: twrw    時間: 2022-8-24 01:45 PM

Thanks for sharing
作者: lthung    時間: 2022-8-24 06:23 PM

《重新出發》- EP01-22
作者: tyt1000    時間: 2022-8-24 06:42 PM

謝謝分享 重新出發 EP22
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-24 06:43 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP22
作者: tcbd    時間: 2022-8-24 07:09 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-25 06:22 PM

《重新出發》- EP01-23
作者: tyt1000    時間: 2022-8-25 08:38 PM

謝謝分享 重新出發 EP23
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-25 08:38 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP23
作者: tcbd    時間: 2022-8-25 11:31 PM

作者: benyuen888    時間: 2022-8-26 12:04 AM

1# lthung
作者: lthung    時間: 2022-8-26 06:54 PM

《重新出發》- EP01-24
作者: tyt1000    時間: 2022-8-26 07:45 PM

謝謝分享 重新出發 EP24
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-26 07:46 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP24
作者: tcbd    時間: 2022-8-26 11:46 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-27 08:21 PM

《重新出發》- EP01-25
作者: tyt1000    時間: 2022-8-27 08:42 PM

謝謝分享 重新出發 EP25
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-27 08:42 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP25
作者: tcbd    時間: 2022-8-27 09:58 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-30 06:06 PM

《重新出發》- EP01-26
作者: tcbd    時間: 2022-8-30 07:09 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-31 06:10 PM

《重新出發》- EP01-27
作者: tyt1000    時間: 2022-8-31 06:13 PM

謝謝分享 重新出發 EP27
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-31 06:14 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP27
作者: tcbd    時間: 2022-8-31 06:43 PM

作者: lthung    時間: 2022-9-1 06:11 PM

《重新出發》- EP01-28
作者: tcbd    時間: 2022-9-1 06:31 PM

作者: lthung    時間: 2022-9-2 06:08 PM

《重新出發》- EP01-29
作者: tyt1000    時間: 2022-9-2 06:20 PM

謝謝分享 重新出發 EP29
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-2 06:21 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP29
作者: tcbd    時間: 2022-9-2 11:31 PM

作者: lthung    時間: 2022-9-3 10:20 PM

《重新出發》- EP01-30
作者: tyt1000    時間: 2022-9-3 10:35 PM

謝謝分享 重新出發 EP30
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-3 10:35 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP30
作者: lthung    時間: 2022-9-6 08:20 PM

《重新出發》- EP01-31
作者: tyt1000    時間: 2022-9-6 08:30 PM

謝謝分享 重新出發 EP31
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-6 08:30 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP31
作者: tcbd    時間: 2022-9-7 12:36 AM

作者: lthung    時間: 2022-9-7 07:47 PM

《重新出發》- EP01-32
作者: tyt1000    時間: 2022-9-7 08:34 PM

謝謝分享 重新出發 EP32
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-7 08:34 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP32
作者: lthung    時間: 2022-9-8 08:33 PM

《重新出發》- EP01-33
作者: tyt1000    時間: 2022-9-8 08:53 PM

謝謝分享 重新出發 EP33
作者: Loklok0009    時間: 2022-9-8 08:54 PM

Thanks for sharing 重新出發 EP33

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0