返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 08:22 PM 發表

哈哈。。。换人我话唔到事,
要同chu教练倾下。。。。
但我建议可以由DEVIN兄代替做队长!
我都非常明白你嘅感受,
如果换着係我 可能都唔会买C罗!(比如话佢受伤一场)
我发现咗個秘密。。。。
...
是吗???
换多=高分。。。
我都打算大清洗。。。
希望博得过。。。
但是资金有限。。。

Given我会狠狠地送他去大西洋。。。
拿他甘耐。。。扣甘耐。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-17 09:01 PM 發表
下個星期NEWCASTLE对车仔!
仲有冇人收留S。GIVEN??
有人 given已經成為我既非賣品
無論佢幾差 我都會對佢不離不棄

至於換人 我贊成davin兄出任隊長(如果出任教練最好啦)
因為davin兄真係好穩定  平均每期都可以有90分以上

我又開始走下坡了
之前放走左安歷卡 真係激死我 而家買唔返了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 ljw1982 於 2008-11-16 10:23 PM 發表

你还是和HIDE兄一样啦!
早一点去睡就有冠军拿啦!哈哈哈!
我只係忘了換人
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
等我获得临场坚料才买人,到时吓你吗一惊
原帖由 HIDE 於 2008-11-18 08:34 AM 發表

我只係忘了換人
那就要等你换人啦!
我建议你买Ronaldo啦!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 10:28 AM 發表
等我获得临场坚料才买人,到时吓你吗一惊
那到时就要看你的坚料有几坚啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-11-18 12:52 PM 發表

那到时就要看你的坚料有几坚啦!
我的坚料不是随便见人的!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

我的坚料不是随便见人的!!!
小心收到流料,

甘就等 咯。。。。
原帖由 devin 於 2008-11-18 08:02 PM 發表

小心收到流料,

甘就等 咯。。。。
我的来料,暂时是放在高层的post,所以那么看不到的,因为要在那边做实验,看看是否真的那么准!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 11:48 PM 發表

我的来料,暂时是放在高层的post,所以那么看不到的,因为要在那边做实验,看看是否真的那么准!
那你就应该放在VIP区里和我们分享啦!
放在高层那边有几位会看到你的分享啊!
他们全部都这么忙!放在VIP区就不一样啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-11-19 08:35 AM 發表

那你就应该放在VIP区里和我们分享啦!
放在高层那边有几位会看到你的分享啊!
他们全部都这么忙!放在VIP区就不一样啦! ...
多谢宝贵的意见!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 11:48 PM 發表

你放料去干高级的地方,

我呢地低级别的人看不到哦。。。

post 出来给我收下料都好喔
原帖由 tok 於 2008-11-17 09:45 PM 發表

我又唔係甘睇
升班馬唔=了解既…
多唔多波入我就覺得唔一定,始終前線既把握力差d嘛

紐卡素下場作客,死既機會大,不過大炒就要睇下開波頭段有無波入,
入到就拜拜定,所以唔博抵

不過頭段無波入到,就=given有料到
就會勁高 ...
哈哈。。咁TOK兄会KEEP 住GIVEN??
原帖由 steve86 於 2008-11-17 11:07 PM 發表

是吗???
换多=高分。。。
我都打算大清洗。。。
希望博得过。。。
但是资金有限。。。

Given我会狠狠地送他去大西洋。。。
拿他甘耐。。。扣甘耐。。。 ...
其实一蚊鸡球员可以获得"一分"都已经算係唔错!
试问FANTASY期期都有一百蚊俾我哋,
但我哋想尽办法都好难获得100分??
就算係依家30几蚊嘅C罗都好难担保可以获得30分。。。
原帖由 chu553358 於 2008-11-17 11:58 PM 發表

有人 given已經成為我既非賣品
無論佢幾差 我都會對佢不離不棄

至於換人 我贊成davin兄出任隊長(如果出任教練最好啦)
因為davin兄真係好穩定  平均每期都可以有90分以上

我又開始走下坡了 :onion0 ...
哈哈。。。教练叫到 咁devin兄应该唔好意思拒绝喇!
《TVBNOW》梦幻足球 --> WEEK14开始阵容!

教练名字:chu553358
队长名字:Devin
会员名字:steve86
会员名字:jacksonkua
会员名字:woodstock1221