返回列表 回復 發帖
hi 可以給我寵物幣 那個區的怪會大機會掉
5o5o5o 發表於 2010-8-11 06:06 AM
新成員啊, 小小禮物

收禮人物品名贈送數時間
5o5o5o氣血術領悟之書102010-08-11 18:04:00
5o5o5o治療術領悟之書102010-08-11 18:03:40
5o5o5o復活術領悟之書102010-08-11 18:02:10
5o5o5o大地術領悟之書102010-08-11 18:01:40
5o5o5o復活寶石202010-08-11 18:00:53
5o5o5o三倍經驗卡52010-08-11 17:58:02
5o5o5o寵物幣2000002010-08-11 17:57:30
29# cas.cas

歡迎,歡迎
新成員 小野草123 請報到
得閒入唻攪`掘下鼻屎先~人都精神啲呀~
你 d 炒股都幾醒喎
thank you
欢迎欢迎欢迎欢迎
得閒入唻攪`掘下鼻屎先~人都精神啲呀~
唔唔 發表於 2010-8-11 06:11 PM
你得閒入嚟教下d新人就眞   你陞得咁快、經驗豐富
寵物級別:1轉79級
寵物性別:雌
寵物屬性:土
忠誠度:100 死忠
善惡值:1004 (渾沌)
狀 態:生存
升呢...好快1轉呀
你得閒入嚟教下d新人就眞   你陞得咁快、經驗豐富
yumiko123456 發表於 2010-8-12 04:40 AM
哦哦~最緊要每次打都用卡囉~有錢既就用經驗卡~到冇錢果時就用金錢卡~千祁唔好完全唔用卡打呀~唔用卡打怪到到你個孫果代都升唔到三十轉呀~

評分次數

• jff6000

你 d 炒股都幾醒喎
cat14051 發表於 2010-8-11 06:15 PM
我晌果度跟下車架咋~
係啵~如果想合成一件物品~記得果件物品如果得一件千祈唔好拎去合成~(例如想合成噬魂劍~起碼要有十把以上炎天使劍先好合成~)因為合成物品失敗既機會好大~我試過十幾把都合成失敗~所以要儲多幾件先好試合成呀~
如果想打怪多d錢就一定要裝備(財富戒指)~裝備左之後打怪會多50%到金錢~
掉寶率一千之後打怪物係唔會再增加掉寶率~你再想增加掉寶率就要用神秘寶石喇~所以掉寶率未到一千果時將啲神秘寶石儲起唻唔好用~到掉寶率一千之後先好使用呀~如果唔係就會浪費左d神秘寶石架喇~(本人之前唔知道~都不知浪費左幾多神秘寶石添呀)