返回列表 回復 發帖

[遊戲] [意甲聯賽小遊戲]國米新帥齊齊估

莫拉提終於都出手了,不過分手費好似要成300萬歐羅.今次由大家一齊估下國米的新帥會是誰,歡迎大家參加.

遊戲:估國米新帥,每人每日可估一次,最先估中者獨得獎金.(獎金:tvb 5000000)

玩法:各參加者要貼上新帥的圖片和寫上其名字.

同樣IP/分身參與遊戲,將俾[扣分]

★★★ 會員留意,每人每日可估一次★★★   

會員回覆後,不得編輯貼子(edit post)如有違者,參賽回帖作廢論

版主擁有隨時更改規則及最終決定權

截止時間:待定

Former AC Milan coach Leonardo Araújo

評分次數

• huhut6432gj

200萬好似少左d,咁高興一於加到500萬
有可能是卡佩罗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• huhut6432gj

Promises are evil, NEVER believe 'em
200萬好似少左d,咁高興一於加到500萬
huhut6432gj 發表於 2010-12-24 02:37 AM
  咁huhut6432gj版主你又睇好邊個係國米接班人啊?
  咁huhut6432gj版主你又睇好邊個係國米接班人啊?
zzleezz 發表於 2010-12-24 02:47 AM
我唔敢估了..............莫拉提的選將風格是我估不到的........
我唔敢估了..............莫拉提的選將風格是我估不到的........
huhut6432gj 發表於 2010-12-24 16:11
每人每日可估一次

佢十日未搵到人咪可以估十個?
最多你估中左我派彩比你啦,哈哈

我想係佢Diego Armando Maradona
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6a/Maradona_Soccer_Aid_2.jpg/220px-Maradona_Soccer_Aid_2.jpg

我想係佢Diego Armando Maradona
huhut6432gj 發表於 2010-12-24 04:25 PM
聽講你希望會係斯蒙尼~
聽講你希望會係斯蒙尼~
zzleezz 發表於 2010-12-24 09:33 PM
慢慢黎不用急,長估長有呀
慢慢黎不用急,長估長有呀
huhut6432gj 發表於 2010-12-24 09:54 PM
anyone else?
can u give me some names?

Why not Rijkaard
Promises are evil, NEVER believe 'em
Former Italian goalkeeper Walter Zenga?
Former AC Milan coach Leonardo Araújo

lyksuperman 發表於 2010-12-25 08:00 AM
咦....咁熟口面既?