返回列表 回復 發帖
都系,啱嘴型讲多几句,唔啱嘅打个招呼礼貌下就系架啦
條骨都無佐lu
最緊的傾得開心, 多少無問題!
manyiu 發表於 2019-8-21 04:39 AM
輝哥尋日有出現
畸形人類研究科
豬俠早
外星貓E生
E生早晨
畸形人類研究科
今日吹水嘅人都甘早嘅
條骨都無佐lu
一早起床睇報紙
外星貓E生
今日报纸有乜头条
條骨都無佐lu
今日报纸有乜头条
lhy92725 發表於 2019-8-21 10:48 AM
阿猫
畸形人類研究科
今日报纸有乜头条
lhy92725 發表於 2019-8-21 10:48 AM
咁至係黑警 - 虐打病人

62歲鍾先生6月底醉酒後涉嫌襲警,送北區醫院留醫獨立病房疑遭警員虐打,事件曝光後3人被扣留調查。事主長子今早(21日)出席商台節目,哽咽憶述事發後不敢讓媽媽看涉事閉路電視片段,他每次看到也「頂唔到」,認為警察的職能是調查,質疑「如果所有嘢都是市民搵晒比佢」,警察是否仍要調查及蒐證。

事主長子稱,爸爸被虐打後曾被送離獨立病房作檢查,爸爸曾問護士該房間有否閉路電視,護士回答說有,相信在旁的警察知悉,因該警察曾說「陣間返來再『炮製』你」,最終沒再打爸爸。
事主長子說,聽到警方聲稱不知獨立病房有閉路電視感到很憤怒,認為一般市民不知屬正常,但警察其中一個重要職能是調查,反問「如果所有嘢都是市民搵晒比佢,警察還需要調查及蒐證嗎?」事主長子亦透過大氣電波向父母說:「全家人都支持你。」

外星貓E生
虐打病人

62歲鍾先生6月底醉酒後涉嫌襲警,送北區醫院留醫獨立病房疑遭警員虐打,事件曝光後3人被扣留調查。 ...
CC517 發表於 2019-8-21 10:58 AM
睇得新聞多都隨時屈到病
畸形人類研究科
睇得新聞多都隨時屈到病
go2david 發表於 2019-8-21 10:59 AM
D精神病專家都叫人唔好睇咁多呢類新聞但係張張都放在頭條,你想唔睇都唔得,收音機都成日報咁就面對現實啦!
外星貓E生
D精神病專家都叫人唔好睇咁多呢類新聞但係張張都放在頭條,你想唔睇都唔得,收音機都成日報咁就面對現實啦!
CC517 發表於 2019-8-21 11:02 AM
E生咁樂觀我很羨慕
畸形人類研究科
E生咁樂觀我很羨慕
go2david 發表於 2019-8-21 11:07 AM
你做乜咁唔樂觀唔好咁睇唔開呀!你仲有大把世界
外星貓E生
大家咁話
畸形人類研究科
家陣仲係三腳貓如果變返四腳貓,就會出去做世界
外星貓E生