返回列表 回復 發帖
晴晴睇唔明
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我估88樓
晴晴,你确定系88吗?
Shadowkail 發表於 2011-10-20 10:24 AM
確定。。。先拔頭籌88好意頭

晴晴再估多一次68......唔改喇。。。。
真確答案=68
早抖。。。。
上房打機
冇啊。。佢自己話上房打遊戲機,我懶打少兩個字啫
度系晴晴明白事理 我上房甘系打psp game啦,就来打爆机啦
Shadowkail 發表於 2011-10-22 10:08 AM
玩開咩game 啊
good morning & good everning
各位早晨~~大家估到没估啊估啊估估估
目前为止,我中没见到有人估中,1314&1111 好多人估喔
Shadowkail 發表於 2011-10-23 10:22 AM
爺俾tips『我中没见到有人估中』,咁我可唔可以再估啊
再估多一次: 1888
thank you X4

我念我都系攞安慰獎多。。。