返回列表 回復 發帖
我比較理性,
所以估熱刺贏3比1.....
我比較理性,
所以估熱刺贏3比1.....
firemic 發表於 2012-2-26 05:56 PM
我觉得各位都好似5系几看好枪手..
假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦~~
come on, ARSENAL!!!!!!!!!!

有游戏玩当然要参加啦!不过我都系靠向理性果边,估热刺赢1-3。今晚场波早打,我会入来发泄(如果阿记真系输波既话)。阿记赢既话就固然会非常开心啦(都几难)。

參加估波遊戲: 阿仙奴输 3:1
假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦
come on, ARSENAL!!!!!!!!!! ...
wai4080 發表於 2012-2-26 06:19 PM
講真果句,本季阿仙奴既賽事我都睇左7-8成,槍手到現在真係已經技窮了,云加沒有其他變陣方法.........
另外,云佩斯真係好慘,自己入1粒,後面就同你失兩粒,唔灰就奇.............
以前睇阿仙奴失波就一定好"興",但近期睇阿仙奴失波就好"笑"..........
有游戏玩当然要参加啦!不过我都系靠向理性果边,估热刺赢1-3。今晚场波早打,我会入来发泄(如果阿记真系输波既话)。阿记赢既话就固然会非常开心啦(都几难)。 ...
mysteryray 發表於 2012-2-26 06:23 PM
難就難,但希望和到啦,保住1分都好啦,唔好比車仔泡離
假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦~~
come on, ARSENAL!!!!!!!!!! ...
wai4080 發表於 2012-2-26 06:19 PM
一队波吾系一人波,RVP系好但都要成队波来配合,学我地firemic话斋,云佩斯入一球,后防送比人地两球,乜都谢啦!
參加估波遊戲: 阿仙奴勝 2:1

難就難,但希望和到啦,保住1分都好啦,唔好比車仔泡離
firemic 發表於 2012-2-26 06:51 PM
车仔领先阿仙奴3分,抢手们就吾可以和波,在得失球方面车仔一样多3球,所以抢手们除左要赢,仲要赢多过3粒先至可以超越车仔。。。。边有甘容易啊?
一队波吾系一人波,RVP系好但都要成队波来配合,学我地firemic话斋,云佩斯入一球,后防送比人地两球,乜都谢啦!
mysteryray 發表於 2012-2-26 07:44 PM
枪手实力倒退是事实,但烂船都有三分钉。。
如果系客场打热刺ge话,我都觉得九死一生,
但依家系主场布阵,D球员点都会积极D~
身为枪手支持者无论球队点差仍然都要继续打气呀。。
无论点,我都会认为枪手ge赢波机会会比热刺大!!!
枪手实力倒退是事实,但烂船都有三分钉。。
如果系客场打热刺ge话,我都觉得九死一生,
但依家系主场布阵,D球员点都会积极D~
身为枪手支持者无论球队点差仍然都要继续打气呀。。
无论点,我都会认为枪手ge赢 ...
wai4080 發表於 2012-2-26 08:28 PM
好!态度积极系好事!果然系标准炮迷。
开场咯!炮迷们,请为炮兵们祈祷吧!
开场首5分钟,炮兵中场有D乱,无任何组织表现。第4分钟,后防穿左个大隆,1-0啦!
沃确特依然系继续MIA,见吾到影!班那勇走位走得太无条理,就好似只盲头乌蝇甘,乱冲乱幢。。。
第14分钟,RVP竟然射失必进球!!!
终于见到沃确特但拒只一味靠“快”,真系快到连波都保吾住。。。
第18分钟,RVP接到波后想盘球过人,但被钉到死死,其它阿记球员呢?点解无人接应?