返回列表 回復 發帖
好!!!mysteryray兄,我第1個撐你
今晚既足總盃,我都唔知睇5睇好.....越睇云加越火
新特難幾勁吓,梅迪薩卡今季收左皮,又用條廢柴迪佐奴打中堅.......

評分次數

• go2david

我岩岩開黎睇緊,未知情況,71分鐘重輸緊1粒,中前好似無咩計咁............
吓,原來果球又係迪佐奴犯錯呀?

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一個反擊即時輸多粒............唔知係張佰倫定基比斯既烏龍!!!!
原來zzleezz兄都未訓,你也是槍迷?
各位可以早抖
呢隊波真係無得救
咁都可以俾人推到入去 追個個仲要扖街
睇下人地新特蘭幾兇狠
chu553358 發表於 2012-2-19 03:01 AM
講得岩呀,佢地真係要返去訓教呀
我喜歡睇英超~
zzleezz 發表於 2012-2-19 03:01 AM
識貨
無啦,咩都無啦.......
我訓了,大家早抖
下一年 雲加既責任已經唔係前4
咁樣搞法 分分鐘為護級而戰
chu553358 發表於 2012-2-19 03:12 AM
只要今季攞唔到前4,
我相信云加一定會走或者比人抄,因為阿仙奴高層太貪錢了,門票又係英超最貴既,云加根本向球迷交代唔到~

評分次數

• go2david

5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽。。。有咩吾妥呢?

点解我甘问呢?系因为前曼聯隊長堅尼说:當你看到有5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽,你就知道情況會如何,這個舉動等於向對手發出信號——我們很柔弱。我不認為足球 ...
mysteryray 發表於 2012-2-19 11:02 AM
你唔講都唔覺,反映D人唔夠硬朗,比人感覺富二代~
见到张伤病清单我就晕了!

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1897519&page=2&fromuid=1188026#pid36949973

但都要多谢zzleezz提共既。。。
mysteryray 發表於 2012-2-22 12:20 PM
見到我都想死..........帶亞比都唔知點搞既,傷左成季幾兩季
大家都討論得好熱烈喎
下場波大家再上嚟吹下水, 我會不定時攪d有獎遊戲大家玩
go2david 發表於 2012-2-20 07:53 PM
越多人傾就越好^^
就算系真既又点吖,以枪手现今既状态,根本连人地2线队都打吾过啦。
再讲,D领队最喜欢放烟幕弹,可能系流料都吾定。。。
热刺里面最难应付既就是莫迪歷。有拒既热刺非常强! ...
mysteryray 發表於 2012-2-22 09:35 AM
同意,
其實我覺得阿仙奴唔係實力唔夠,但唔知點解總覺得係球員位置同埋D人既組織好似怪怪咁....
大家来玩下咕波游戏啊,不过讲明先,无奖送嘎!

我咕阿仙奴主场输波(我都吾想,但都系现实D好)。比数1-3。点解呢?因为迪猪猡会首发中坚 ...
mysteryray 發表於 2012-2-25 01:50 PM
我同你一樣,都好想阿仙奴贏,但過唔到自己理性哩關.....
我估0:3............會5會有D過份
我又玩:
阿仙奴勝3:1
go2david 發表於 2012-2-26 04:22 PM
你又玩?重要係阿記贏到3比1?.....好啦,咁你中左我比300000你^0^
岩岩睇返報紙..........哩個波膽竟然係14倍喎,反觀主隊3比1係18倍.........覺5覺都好怪下~

不過今晚有野搞,我唔可以一起吹水啦..........
我比較理性,
所以估熱刺贏3比1.....