返回列表 回復 發帖
我觉得各位都好似5系几看好枪手..
假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦
come on, ARSENAL!!!!!!!!!! ...
wai4080 發表於 2012-2-26 06:19 PM
講真果句,本季阿仙奴既賽事我都睇左7-8成,槍手到現在真係已經技窮了,云加沒有其他變陣方法.........
另外,云佩斯真係好慘,自己入1粒,後面就同你失兩粒,唔灰就奇.............
以前睇阿仙奴失波就一定好"興",但近期睇阿仙奴失波就好"笑"..........
有游戏玩当然要参加啦!不过我都系靠向理性果边,估热刺赢1-3。今晚场波早打,我会入来发泄(如果阿记真系输波既话)。阿记赢既话就固然会非常开心啦(都几难)。 ...
mysteryray 發表於 2012-2-26 06:23 PM
難就難,但希望和到啦,保住1分都好啦,唔好比車仔泡離
看低阿仙奴ge朋友~~
系咪觉得好后悔咧~~哈哈。。
世事无绝对ge~~
继续用呢种气势去打底AC米兰啦!!!
加油~~~
wai4080 發表於 2012-2-26 11:11 PM
SORRY,我認錯了...
大家講到場波咁,我都好想快D睇返呀
其实吾系看低阿仙奴,只系失左信心姐。如果打AC米兰时有甘既表现既话,信心点会失呢?
点都好,依家就一定要守住个势,吾好再滑到啦!
mysteryray 發表於 2012-2-26 11:16 PM
有時阿仙奴真係令人好失望,對云加的各方面就更失望~
如果下場對AC都可以踢到咁,我就對云加改觀
都係既,打吡戰中比人大比數狂炒,都幾可憐.....
不過熱刺D人唔太囂張,
係阿當斯年代我就比較討厭曼聯同曼城,
如果比我選擇,我情願炒曼聯好過炒熱刺
多謝版主加錢!!!

炮兵哩個名真係可圈可點
無錯 阿當斯時代 的確同曼聯鬥得最厲害
每次一對陣 實有火爆場面 尤其是柏奴亞同偉拉
老實遘 當時真係超討厭曼聯
可能人老左 無晒火 反而現在倒欣賞曼聯 多年迄立不倒 ...
chu553358 發表於 2012-2-29 12:40 AM
我就係想睇哩種火爆位,好正^^
其实近年曼联都收敛左D,只系当中一两只小狗系度乱吠姐。我非常同意chu553358,曼联的而且确值得欣赏。
mysteryray 發表於 2012-2-29 09:49 AM
曼聯小狗指邊兩隻?
當年曼聯既雲佬係惹火之人,依家好似只淨返傻仔難尼了~
大家就好啦,個個都睇到,我已連續兩場無睇啦

沃一沃個盒就上唔到網,果D光纖真係害人不淺呀,速度又唔係真係好快喎
云佩斯真係勁到離哂譜呀,咩角度都入射到........
好彩SO亞雷C黑仔咋,如果唔係真係有危機呀~
我完全收貨了,我已經好耐無見過咁勇猛既阿仙奴喇!
一向身體軟弱既路C基踢到上曬身,
桑治硬風波非常兇悍,搞到伊巴無曬符,
華美倫,哥斯尼防守亦近完美,
禾確特一場比一好,
沙格拿,基比斯殺左好多危險波,
阿仙奴上上下下,終於明白自己最大既缺點,就係要一人跑多一步!!!

評分次數

• go2david

吾好意思,里几日工作非常忙碌,所以少左入来同大家say Hi!
好彩仲有几位大佬帮手旺场,多谢晒!
mysteryray 發表於 2012-3-8 09:16 PM
HI~
下場對紐卡素既時候,應該會旺D
djourou确实是毒瘤。。但diaby和ramsey就不是很差啦。。但也不见得特出。。
以前我就非常讨厌song,因为他真的是毒瘤之一。。
但最后进步神速,所以我都算看错眼了。。
coquelin真的很不错,wenger要好好利用这个 ...
wai4080 發表於 2012-3-9 06:57 PM
嗯,桑治進步既空間重有好大~
係云加既調教之下打後左,有時重隱陣過哥斯尼
又係4點踢呀.........我撐唔到了
好慘,我都係咁話......