返回列表 回復 發帖
入誺支持吓枪手!!:onion14: 就来开踢啦!!
原帖由 qqhk 於 2007-12-1 05:52 PM 發表

如果同行既希比同基治出得...你會想2個代艾杜亞度同禾確特嗎?.?(即係基治打番左...沙格拿打右....EBOUE打禾確特個位...希比打艾杜亞度個位...):019:
无错,:onion14: 都系解决GE方法之一:014: 。甘样,可能比较平均不论进攻或防守。
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 12:08 AM 發表

无错,:onion14: 都系解决GE方法之一:014: 。甘样,可能比较平均不论进攻或防守。
真係咁排=.="不過係迪亞拉唔係基拔圖>.<"
原帖由 qqhk 於 2007-12-2 01:05 AM 發表

真係咁排=.="不過係迪亞拉唔係基拔圖>.
HAHA...YOU ARE RIGHT!!:onion14:
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 01:09 AM 發表

HAHA...YOU ARE RIGHT!!:onion14:
希望嬴2:1啦
ARSENAL 阵容:-

后防:SAGNA,TOURE,GALLAS,CLICHY
中场:EBOUTE,DIARRA,FLAMINI,ROSICKY
前腰:HLEB
前锋:ADEBAYOR

大家看球啦!!!
原帖由 qqhk 於 2007-12-2 01:10 AM 發表

希望嬴2:1啦
哈哈。。。忘了你是估1-2。:014:
祝贺你赢球啊。:onion14:
:onion14: 很高兴没看到SENDEROS和TRIAORE在阵容里面啊。:onion14:
大家有没有看到,还是CLICHY踢左卫让人放心。
EBOUTE 做出第一个远射,CARSON救到了球,CORNER!!
tonite formation like not bad oh.......hope we can win la!!!
so happy to c hleb here!!
rosicky shoot so bad!!!i feel hleb should shoot himself la!!!
i feel diarra play like not bad oh!!!
good 1st chance from hleb!!