返回列表 回復 發帖

回復 #15 洛仔 的帖子

哈哈!!
吓得我啊,仲以为你来搞"事"啊。。
好采我都同你几"熟",
(清楚你为人)
如果唔係,可能会扣分呷,,,哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 10:51 AM 發表
哈哈!!
吓得我啊,仲以为你来搞"事"啊。。
好采我都同你几"熟",
(清楚你为人)
如果唔係,可能会扣分呷,,,哈哈 ...
haha...搞事一定5會
不過有時''大蒙''發左重覆post
會注意架la...

回復 #17 洛仔 的帖子

哈哈,昨日我都唔觉意同Bernard兄发咗個重叠Post,
(我迟佢一分钟):024:
之后我就将自己嘅Post处理咗,
呢啲事应该会时常发生,
但我知道大家都唔係专登,:onion14:
大家都係想多啲人分享,
唔驶担心,我知道你嘅诚意。
希望以后可以多多交流啦。。。:onion18:
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 11:34 AM 發表
哈哈,昨日我都唔觉意同Bernard兄发咗個重叠Post,
(我迟佢一分钟):024:
之后我就将自己嘅Post处理咗,
呢啲事应该会时常发生,
但我知道大家都唔係专登,:onion14:
大家都係想多啲人分享,
唔 ...
係ar...其他球迷區我都好少同人地撞post

不過Bernard兄d 料幾多同幾廣

所以有時撞左都5知
今晚4強一齊嚟...

好忙
Bernard係呢度最活跃嘅会员,
所以我都想趁呢個机会多谢"你哋"两位一路来嘅支持。
仲有最近我睇到利记嘅Raishin兄都非常努力。
希望大家一齐加油啦。。。
好少论坛可以有啲"唔同"俱乐部会员一齐坐底"讨论",
我哋TVBNOW算係非常成功啦。。。
希望今年大家都係冠军啦。
(有咁多杯可以咯。。。哈哈)

回復 #20 洛仔 的帖子

哈哈。。
你仲冇结婚,
"一支公"冇问题啦。。
我星期六有时要陪老婆。。
你就四强一齐来!
我就五强啊!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 12:27 PM 發表
哈哈。。
你仲冇结婚,
"一支公"冇问题啦。。
我星期六有时要陪老婆。。
你就四强一齐来!
我就五强啊!!
乜你結左婚架la...

咁你今晚5好咁''粗勞''la..
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 12:31 PM 發表

乜你結左婚架la...

咁你今晚5好咁''粗勞''la..
哈哈,
我会小心身体啦,
因为依家枪手已经伤咗6位球员,
再家迈我就好难囖冠军啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 12:17 PM 發表
Bernard係呢度最活跃嘅会员,
所以我都想趁呢個机会多谢"你哋"两位一路来嘅支持。
仲有最近我睇到利记嘅Raishin兄都非常努力。
希望大家一齐加油啦。。。
好少论坛可以有啲"唔同"俱乐部会员一齐坐底"讨论",
我哋TVBNOW算係非 ...
讲得好啊!:onion31: jackson兄今晚枪手会赢多少先!

回復 #25 ljw1982 的帖子

咁就大家一齐赢波啦。。。哈哈:onion14: :onion14: :onion14:

回復 #19 洛仔 的帖子

有时我觉得我会不会post得太多呢??
会不会弄得别人没机会post呢??
如果会,请告诉我喔!!
对不起先喔!!

回復 #27 bernardlhtan 的帖子

哈哈,Bernard兄,
我哋就係需要你啲"热心",
唔驶担心,
如果大家想要Post,
咁就要快过Bernard啦。。。哈哈!
你Post嘅嘢永远都咁精彩。。。
继续啦。。。
谢谢喔!!
哈哈哈!!
慢慢post啦!!
迟些我可能会拿多一个course啦!!
所以可能没那么多时间上网了啦!!