返回列表 回復 發帖

[英超-阿仙奴客场打富咸 - 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 富咸 0-3 阿仙奴

富咸 vs  阿仙奴

[英超-阿仙奴客场富咸前&后++区]

日期: 2008年1月19日[星期六], 香港時間 11:00p.m開賽

地点:Craven Cottage Stadium

希望大家一起分享

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

估计阵容

4-4-2

Almunia

Sagna   Gallas    Senderos    Clichy

Hleb   Fabregas    Flamini    Rosicky

Adebayor  Eduardo

全力以赴

后补球员

Lehmann        Gilberto           Hoyte        Bendtner         Diaby

随时后命

今場5玩食字la...

你5係好中2ge咩

咩阿仙奴客场除富ar...阿仙奴客场食咸餅果d呢

原帖由 洛仔 於 2008-1-14 10:07 PM 發表
今場5玩食la...

你5係好中2ge咩

咩阿仙奴客场除富ar...阿仙奴客场食咸餅果d呢
哈哈,千其唔好得罪"富咸迷"。。。
如果我话--->[阿仙奴客场"除"裤(富)]。。。
可能听日你见唔到我咯。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-14 11:02 PM 發表

哈哈,千其唔好得罪"富咸迷"。。。
如果我话--->[阿仙奴客场"除"裤(富)]。。。
可能听日你见唔到我咯。。。
咁嚴重...

回復 #6 洛仔 的帖子

哈哈,都係遘笑姐!
不过有时都要顾吓人哋嘅感受。
你试念下如果富咸女球迷睇到。。。。
会唔会话我 。。。。哈哈。
我估计呢场波嘅盘口应该係-->阿仙奴[让]一球。
如果再高啲,我睇冇几多人咁支持。费事到时候又赢波输盘。
arsenal +oil!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-15 10:16 PM 發表
arsenal +oil!
多谢嗮支持!:onion14:
大家一齐加油啦。

回復 #10 jacksonkua 的帖子

曼联加紧油啦
你地唔好漏油啊。。哈哈!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-16 07:26 PM 發表
曼联加紧油啦
你地唔好漏油啊。。哈哈!
哈哈,上星期,
曼联已经加满咗油,
我哋就上星期漏油,
希望你哋呢個星期唔好满过咙,
我哋就会啱啱加咗。。。哈哈!
多谢支持。
仲有两日就开踢,
入来支持吓先。。。:onion14:
arsenal wan shui
Fulham应该不难对付。。。Fulham攻击力几弱但是防守都算不错。。。只要一开始就爆门。。。阿森纳就可以赢