返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www.tvboxnow.com7 @2 A3 ~5 A# {( w5 u5 ]8 U, D) Z
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
+ ?" m/ r/ R0 a- ^: f1 }3 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
* z. Y9 L; D8 q2 k; m8 ~公仔箱論壇黑色真係好型@@公仔箱論壇) ~6 B% C# o  V* M
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
/ }$ F/ [0 g+ {* S$ o/ M; U, E( R! A- g好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b# _7 {2 X+ @6 i/ i' K
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
2 m% N$ T2 Y2 y3 u: M3 Bwww.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
! H# ^) Y( z1 A/ W- j! D& mtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨- @$ ~; u! P5 {: r+ r  {
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
# o- t; Z: y1 h! y' W我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
2 A  `' O( I3 E0 G0 htvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ?5 B& W5 I+ h/ M) {3 n; W; l3 o
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~+ G7 t: k& F, B) D" u% B0 s
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
" U+ r. l9 k6 b0 `& [; Ttvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)2 v$ X( e8 w# \/ Z' l& ]" u. X4 I
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價7 z& k$ H- m" w& x% {
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. i/ y6 s& Y% ?公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇+ W3 P, Y( K8 {0 j
同埋我覺得one影相靚d
+ u/ ^- D) C: d3 q我就鍾意one多d(所以訂左one)
; j. q: N0 l6 i* K$ zs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
  a4 Z. {6 @8 ~' l公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇$ I* y6 o3 [, A( G
但S4好似都多左好多新功能..?
3 J8 i' \% u$ w3 e8 l2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- U- O. S. N) j同埋我覺得one影相靚dwww.tvboxnow.com" H& S7 r5 Y8 N% \5 |# l$ S
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
; V! e' V) \' r+ e
如果講像素既話唔係S4高D咩
; R1 I8 i! C3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
" y* e4 p8 U" ^$ r$ t! p4 b# wtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
( S. b/ m7 z3 Uwww.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
0 Q% U2 D" n' i! x. `% S同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
' \8 x4 P; |" D* M. [5 m! s) Z公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩, v+ K$ {3 A% @  a# J
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
0 W7 @- N- p% M) @5 g9 [www.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊0 ^6 \7 |. J( @
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
www.tvboxnow.com0 v3 w$ D4 b# v, \/ D+ P$ {
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
' X; u4 _7 M& o5 ~* t5 n1 g+ e) `同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
- {9 S0 a# ^" L! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www.tvboxnow.com) z7 B% d8 J3 B1 Q
如果係咁咁真係唔洗考慮....