返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
$ v# ]5 H' Y! \成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+12 D% ^3 s) d/ f
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww.tvboxnow.com- [  z) a0 M2 S. C- F! p+ s; D1 }
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
* ?, i4 W7 X7 x7 j6 e2 Wtvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨公仔箱論壇+ P/ q3 i3 E) p5 o, i. n
不過佢3g同4g係咪同時出先?
6 j9 |- k6 C3 Y3 {, w下, 咁搵笨6 Z( B: W+ F& R! M0 p9 `
不過佢3g同4g係咪同時出先?, X7 T5 C8 }- X5 M5 [! {
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
, n& }  g3 F, O* g. h3 [/ w! `www.tvboxnow.com唔係呀, 4G版聽講會再遲DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @+ d5 v! y( x6 ^* C9 z
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
0 P. m# h- z, a& ?+ ~. ~9 vtvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
* I2 I: s- h. c0 d4 j6 B依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
  a" p! u0 r: J& _tvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.* N3 E7 L( C$ m' L: q& j
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
/ h: {/ I2 K( ?下..乜咁樣架* ^. b* @, q: I' i
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇3 a* m; V- _4 Y2 _' p5 m1 R
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
. k8 _0 p& `; \$ xwww.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
6 r9 [# t/ Y( O0 z. _7 `6 h" H呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
$ ]% {9 w6 r7 Q8 n: d
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢0 y2 v2 f) L, p% q
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 U: Q) f! k9 o+ p
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
) o1 T3 S8 @2 H3 l* P3 o) fwww.tvboxnow.com今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
& y2 ]4 G  f2 L0 v$ D& }/ C公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 9 h" }' D% ~2 g. U! v# V2 [' n( O
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
7 x4 G' t* C; w& B) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
0 F6 O/ Z3 S( W, O% a' D, Z3 c: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題% z. B+ l# [% F* b. C
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 3 z4 t" j  }8 A+ y
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
( h+ |% b" c' Z' e5 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
www.tvboxnow.com: K7 v) f% _* u. r5 Z5 n3 f. m
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯www.tvboxnow.com6 I, Y) L. G* v2 m: e$ f
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁