返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
3 a& b8 N. C/ R; z+ w. l0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
公仔箱論壇3 C8 e# n9 g) q" |. i  H+ h* F1 \
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好9 z' Q+ t; U4 |* Z1 s% M& a9 W
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
& A" ^# w3 u5 G3 a3 B
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
' P; H- t3 \& f8 ?* H( M, QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]0 s" G) h6 }5 l: z; V
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
www.tvboxnow.com4 H+ z8 }* ~6 g( j3 [) D
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
  v2 F2 j. y5 }! n" jwww.tvboxnow.com下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?公仔箱論壇- y6 |# e+ I3 i3 O7 z
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
) D! @7 T# H. B% K9 G! ^8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
$ ]7 n+ Y0 K4 h6 y6 a5 V! ^- _www.tvboxnow.com好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
/ @# O2 N0 A+ L聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z" K* M/ R( |( W& s
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
; F& Y) P# s3 B1 |) q# `tvb now,tvbnow,bttvb下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
www.tvboxnow.com$ V7 q! U. V( o0 B
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del- B4 x4 j. ~7 I+ b" P7 K# D% Y" W+ ~7 k
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
www.tvboxnow.com' [2 s3 l2 y7 I' V, S. `( Z+ c
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@9 R, }( ~$ j' a, C
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb* f# v& l7 x8 y# l0 W8 v1 h
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
, A6 b5 p$ `6 I7 x- J我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvb now,tvbnow,bttvb1 f/ p$ H9 y: o' Z7 c+ c
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
2 I/ Q9 K( J7 f2 A6 P; ?) ywww.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
5 Y! D" F( L# i" Y. q( N' Z
one係咪最新個部?
! n5 f. @' k, Z呢部好嗎?
% C  }3 C' c+ @2 c% A$ a' y3 B我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
7 A8 I: w* Q7 ~: ]# Q2 r/ Z5 v晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 g. U. |" w+ ?) m& B( M
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
1 x) @2 c( G- ~; v1 ~4 T: ~3 Atvb now,tvbnow,bttvbsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
公仔箱論壇+ g$ X, l3 J) S; U
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??