返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D3 R2 H% ~6 @6 `6 H3 c* w
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" s) f& c: B) H
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
' E' G- F2 A) p4 Q8 o4 H# D8 X公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* E3 v' u! n' S) I. s, {. ~0 J4 j
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊tvb now,tvbnow,bttvb: F4 g" {( U$ V0 O+ B" y
点解samsung的设计师没啥新创意的?
# e0 ]5 _+ Q* f! }. p公仔箱論壇三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
1 @$ v- N9 S3 ?% i5 [( pwww.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@tvb now,tvbnow,bttvb  N) d/ V2 u! o& p; @
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
www.tvboxnow.com1 W" x' y9 V. o4 l# q5 P' N
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...0 G/ U( n' Q) D9 T- l' w9 r
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dtvb now,tvbnow,bttvb# }# Z7 j" I- G7 c4 @9 n9 a6 X" ^
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
  M1 e  t0 E3 {' `: Z% F部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,公仔箱論壇) F( {0 b8 A$ S
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右9 G4 s5 i0 M5 A. A
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
! B: s$ b; h9 E; u) e6 B" |me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
8 v( b' q1 |4 L4 Z部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右公仔箱論壇) Y  \9 b. ^4 F: o# Y, l
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ T' ?* m$ @* _& c7 c! U
下點解得返8gb? d app冇得del咩
* S% \  ^9 b! ^1 }  |' U' |( Uwww.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架公仔箱論壇% d5 B# s- n; m
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
; u! ^- A$ G/ \) \公仔箱論壇你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
www.tvboxnow.com2 m9 r. U3 |+ K1 ~0 T: g4 g# D* S
下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; A6 R* b% D. H5 h
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
公仔箱論壇% z2 V4 v  \" S7 m
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快