返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
6 H: e. i7 ~& z" t* E樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
: ?/ m. Q4 @* }# V% R5 W  c- S2 X, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
* |5 Q8 V0 q: r7 i$ O咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one- B0 g7 ^( \9 ]* Q" o3 ~
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
+ k, N. D& q5 S# I* ]" m/ _, hwww.tvboxnow.com咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
& L# @4 T# r& S2 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
1 r$ M$ h9 q$ B4 k' p' btvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得好冇用呀?
$ F  |3 d/ h. E9 n8 j. {布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% d  @3 `, Z- l3 ]" D
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正9 W. F/ \2 `, R9 g  `! P
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
7 a, x( S3 `/ g0 Y& @tvb now,tvbnow,bttvb咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
. G; |2 M, r# L  d. H) x布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
1 o! [! G! I0 d! o- J5 D, }: wtvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...
. ~/ K2 U2 m  O, B5 R4 Itvb now,tvbnow,bttvbxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
5 i7 x% B& Y  r4 y' ctvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
2 w! x; N1 g) n) t$ ~; y& _我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
# g+ w6 M2 L. k- W  {, hwww.tvboxnow.com係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正- B9 g% x0 s, B8 o
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag) c7 j! R# y- T/ i# ^2 w  o
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
7 V, ?( h5 K+ T9 `8 v+ y
one影相得唔得架?呢樣好緊要
; A2 k, c2 I' z1 a  B! C0 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
9 ?! _3 k$ H9 \  e* l' @6 ]8 e你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, R8 V" @) _8 u& m: A9 ?
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
1 q# i8 k) ?; N4 Ione影相得唔得架?呢樣好緊要
" P5 L' T/ }/ n$ w$ |4 K* P公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
; R) l3 Y6 E% y; X公仔箱論壇近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
0 U! G: }1 W6 S7 w公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀tvb now,tvbnow,bttvb; ?( u4 v' O, F2 Y6 L7 q& k
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
* F) h# r: o5 K3 p4 s! `www.tvboxnow.com係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
3 ]7 p7 t" p" G5 m) owww.tvboxnow.com近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒公仔箱論壇3 S) m' q4 B+ V- Z
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
www.tvboxnow.com  B) ~2 \! B- f
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
公仔箱論壇% J9 i  ^$ N7 r$ D/ q. D6 e) k7 _
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
9 T6 `8 r. c6 g4 k8 Z4 G4 A. D你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
. f4 n0 ]: |( y' q; ~6 E" e$ m( \
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部