返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正/ X0 o9 p6 ~! j# ^" i5 T) n& J1 C4 r2 @
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V- F2 T! G& U7 ^5 k# A" E4 f$ D
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
4 e6 }2 n8 e5 e' V+ _3 Kwww.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
. [. |( c1 G8 Htvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
! J0 I/ i+ s- l+ pwww.tvboxnow.com3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎( T* G& z$ x8 F$ S
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱0 j4 A3 x5 h4 i& q+ w1 K  ]
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
6 v5 H, B+ m4 @+ B6 k( n2 @公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??
: ]9 r  q: F: r) ], H( ]2 T* r$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
公仔箱論壇, q! {; R! p/ J/ W! `! w
連傾電話個d都會熱??
3 }+ s- A1 K; u& `我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分www.tvboxnow.com, C9 a3 R+ A: E! F9 R& C% d
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
4 m9 u3 V3 R# t0 h2 Btvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱
0 e- @1 i* ^2 i. U* j0 p! m公仔箱論壇講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
; g, w( B7 O* G, W. h2 B; }www.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
! H; q5 y; }5 _: `tvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
  x/ P1 f: k. D- Stvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
/ Z! _; k8 b6 V) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
6 ^% \" j6 f% u* M$ T( W, uwww.tvboxnow.com可以將one當做遙控
% N2 x7 A3 B# {5 G其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
9 B; C2 `% h7 [( Mtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
5 x0 a$ q7 ?) j) z# ^www.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N3 K0 N/ ^  K  Q* ]8 Z) V
可以將one當做遙控* i& r; T& ]9 q# f( S4 r
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用公仔箱論壇# Q% A5 T. n+ [& R) D0 u
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
www.tvboxnow.com' B6 t$ E/ M$ O3 N. [
咁犀利
4 [/ ?) D6 k$ e9 Q8 J) R我今晚都出去試下部機先
3 S8 {$ \5 |+ y5 x: j/ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架公仔箱論壇! W9 L5 o6 |8 Q& D/ ^* Y$ }( k7 F
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; ?/ ?# F/ C# e- M7 H2 f
wow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb' A$ P  P" A3 e5 b6 l
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
% _8 U0 n5 Y7 C7 c* A* S5 k
wow,你幫我打左支強心針
/ W( o. x, I9 q0 K; I丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
$ X" }0 |4 U, Z& V8 V. ?公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
+ K- z# m& Z. G
我覺得d電都ok襟" Y) H% T. c8 I7 d, y
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
( ~/ [) @& R" Xhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm